Behandeling Covid-19 gevaccineerde cliënten

UPDATE – 6 oktober 2021

Zie de ervaringen van 2 juni jl. hieronder.
Intussen ben ik weer gestart met behandelen van Covid gevaccineerden.

Iedereen is welkom. Gevaccineerd of niet.
Echter, omdat is gebleken dat er
een paar dagen tot meer dan twee weken
na de vaccinatie gezondheidsproblemen

kunnen ontstaan,
kan je in deze periode geen afspraak in de praktijk maken.

Heb je na drie weken geen klachten, dan ben je zeker welkom in mijn praktijk.

Toelichting over gevolgen vaccinatie eerste 19 dagen in deze uitleg: vanaf 17:54 min.

Behandeling alleen op afspraak.

Alles is energie. Als hoog sensitief persoon heb ik nu een manier gevonden om om te gaan met de energieën die ik opvang uit dit energieveld, door me er bewust niet mee te verbinden.
Zie voor meer achtergrond informatie over het niet-behandelen van gevaccineerde, hieronder.

Wil je een afspraak maken? App of bel me dan op 06 104 909 31.
Mailen kan natuurlijk ook naar praktijkuitenthuis@gmail.comGEZONDHEIDSERVARING –
  2 juni 2021
Naar aanleiding van recente ervaringen met behandeling van cliënten die gevaccineerd zijn, heb ik helaas moeten besluiten degenen die Covid-19 gevaccineerd zijn – voorlopig – niet te behandelen.
Na de blootstelling bij meerdere 1-op-1 behandelingen in mijn praktijk heb ik opnieuw negatieve fysieke symptomen ervaren. Het gaat dan met name om het huidcontact en behandelen binnen de 1,5 meter. De symptomen zijn dermate heftig en ernstig dat ik deze als risico’s voor mijn eigen gezondheid moet beschouwen.

Ik moet zeggen dat ik weer erg van deze symptomen geschrokken ben en helaas daardoor nu heb moeten besluiten dat ik deze cliënten niet (meer) kan behandelen. Mijn hart breekt want dit heeft nogal wat consequenties. Weer voor zowel mijn cliënten, mijzelf, als mijn praktijk.

SYMPTOMEN
Opnieuw? Weer? Ja, helaas. In 2015 heb ik dezelfde ervaringen opgedaan bij de opleiding Massage bij Kanker (MbK). Bij behandeling van mensen die chemotherapie ondergingen, kreeg ik dezelfde symptomen als die zich nu voordoen. Het verschil is alleen dat ze nu iets milder zijn, maar desondanks net als toen, nog dagen aanhouden.
Ik had toen ook geen baat bij de bescherming met handschoenen, schort en mondkapje. Ook niet tijdens de behandelingen als onderdeel van de opleiding in het ziekenhuis, met de beste beschermingsmiddelen die er daar ter beschikking zijn. Ik heb de opleiding MbK destijds wel afgerond, maar niet zonder deze symptomen.
Dat is de reden waarom ik na het behalen van dit diploma geen behandelingen meer heb gegeven in mijn praktijk aan cliënten die chemo behandelingen ondergaan.
Je zult begrijpen dat ik er voorzichtiger door ben geworden. En deze eerdere ervaring waarschuwt me nu opnieuw.

Ter info, de symptomen zijn: een gevoel van dikke lippen, tintelingen op de tong (alsof je er zo’n platte batterij tegen aanhoudt – iedereen heeft dat wel een keer uitgeprobeerd denk ik 😉 ), metaalsmaak, tintelingen van mijn vingertoppen, brandend gevoel in mijn handpalmen, zeer gevoelige luchtwegen en een hitte in mijn lijf alsof ik zojuist ‘een halve marathon heb gelopen’. Bij MbK scheidden mijn handpalmen en huid ook nog een vervelende nare geur af.

BEHANDELING
Het advies dat ik toentertijd bij MbK kreeg was: direct 30 min onder de douche, en al mijn zojuist gedragen kleding meteen in de was. Hetzelfde advies kreeg ik nu ook én de huisarts adviseerde daarbij: opsnuiven van water met zout erin, helemaal door mijn keel naar mijn mond en dan meteen uitspugen (ik gebruikte Himalaya keukenzout). Dat een paar keer herhalen. En geen neus snuiten, omdat het zich dan verder verspreiden kan via de buis van Eustachius. Hierbij wordt uitgegaan van verspreiding van aerosolen.

HSP  (hoog sensitieve persoon)
Ik houd er rekening mee dat de symptomen mogelijk te maken hebben met mijn hoogsensitiviteit (HSP), maar helemaal zeker ben ik er niet van. Omdat ik als HSP-er geboren ben, weet ik niet alleen niet anders, maar heb ik met mijn hooggevoeligheid in de loop der tijd juist ook weten mee om te gaan. Normaal gesproken hindert de gevoeligheid dan ook in mijn praktijk niet en kan ik me voor bepaalde energieën prima afsluiten.
Sterker nog, ik zie HSP net als bij andere HSP-ers, als iets positiefs, een deel van mijn persoonlijkheid, een kwaliteit wat mij helpt me beter te verplaatsen, en in te kunnen voelen in de ander. Een kwaliteit waardoor ik een betere therapeut, en van meer betekenis voor een ander kan zijn.
Mogelijk heeft het ook iets te maken met de verhoging van frequenties op aarde, waardoor ik nog gevoeliger geworden ben.

Mezelf nog éxtra beschermen door het neerzetten van éxtra positieve liefdevolle intenties, mezelf in Goddelijk licht plaatsen, verkleinen van mijn aura (menselijk energieveld) en de bescherming door middel van het bij me dragen van edelstenen (zwarte toermalijn) … het mag allemaal niet baten tegen de genoemde symptomen.

KIEZEN VOOR (mijn) GEZONDHEID
Naast mijn twijfels al vanaf het begin over de Covid-19 vaccins (onvoldoende onderzoek, de werking, veiligheid en werkelijke bescherming, en de toekomstverwachting ten aanzien van de de effecten), en nu zeker na mijn eigen recente ervaring, zie ik dus helaas geen andere mogelijkheid.

Het gaat met name om behandelen binnen de 1,5 meter en het huidcontact. Ik heb geen andere keuze dan die voor mijn eigen gezondheid, zodat ik in elk geval cliënten bij wie het wel kan, kan blijven behandelen.

MEER INFORMATIE

Artsen, medische professionals en onderzoekers met zorgen en twijfels:
Veel ongeruste mails “van verbaasde artsen en gevaccineerden” over bloedtest na vaccinprik
Stichting Artsen Covid Collectief
Stichting Artsen Covid Collectief informatie filmpje “Gezonde mensen maken elkaar niet ziek.”
Artsen voor Waarheid
Stichting Vaccinvrij
Zelfzorg Covid19 (website van huisarts Rob Elens)

Overige:
Zelfzorg Covid19 tweet (lees het hele Twitter draadje …zelfs de politiek heeft zijn twijfels over de huidige aanpak)
Wybren van Haga (tweet)
EllaSter.nl