Overgangstijd Nieuwe Wereld

11 februari 2021 – Er is een hoop gaande momenteel in de wereld en veel is niet (meer) zichtbaar op internet. Maar is altijd hoop, zolang je inzicht en vertrouwen hebt!

Wat er in de VS plaatsvindt is van belang wereldwijd. Intussen is dus Biden ‘ge-inaugureerd’ in de VS. De vraag is hoe legaal dit is.
Het blijkt dat inauguratie niet heeft plaatsgevonden onder de gestelde voorwaarden qua tijdstip (te vroeg), locatie (op een filmset!) van en door de juiste persoon (hebben allebei hoogverraad gepleegd), op basis van verkiezingen waarbij gefraudeerd is. Het geheel (één aanleiding is al voldoende maar er is zoveel reden te meer, ook de al eerdere Ukraïne deal van Biden) wat de inauguratie niet wettelijk maakt en daardoor ook geen kracht, draagvlak of bestaansrecht heeft.

Er is gebleken uit onderzoek dat bij de verkiezingen internationale inmenging heeft plaatsgevonden. De uitslagen zijn gemanipuleerd in het voordeel van Biden door Dominion servers in Frankfurt (D) en Madrid (S), en via de Leonardo satelliet van Italie, heeft China en het Vaticaan met geld geschoven naar Biden voor de verkiezingscampagne.
Het is toch op zijn minst raar dat iemand in die positie dan president wordt? Dat is toch niet logisch? Wie dient dit nu eigenlijk?

Wetgeving zegt dat wanneer er hoogverraad (treason) is gepleegd en waarbij sprake is van internationale inmenging, het leger kan (zal) worden ingezet. Op dit moment zijn er daarom feitelijk daarom 2 regeringen. Biden ‘stuurt’ voor de buitenwereld het civiele deel aan en het leger het militaire deel. Biden kán niet beslissen over zaken die het leger aangaan, eigenlijk kan hij vanwege de illegale inauguratie helemaal nergens over beslissen. Er is al gezien dat hij voor de show blanco vellen tekende en bij een andere ondertekening van een wet (EO = executive order) voor de camera’s vroeg: “Wat teken ik eigenlijk?” Huh? Buitenlandse regeringen willen niets met Biden ondernemen, omdat zij weten dat het illegaal is.

Bedenk dat Trump “didn’t step down, but stepped aside”. Trump gaat samen met het leger achter de schermen door en is nu bezig met het oprichten van een nieuwe partij. Niet rechts, niet links, maar een partij van de mensen. Hij geeft niet op en komt terug. 80% van de VS stemde op hem (bleek na uitzoek van de verkiezingsfraude) en daar doet hij het voor!

En dan alle opvallende ontslagen, aftredingen, en overlijdensgevallen in topposities wereldwijd. Zie deze interessante lijst per reden, branch of positie. Wat is de werkelijke reden hiervan en waar zijn deze mensen gebleven?

Viruswaanzin of niet?
Dr. Li-Meng Yan (Chinese virologe) claimt dat het C* virus gecreëerd is in een overheid gecontroleerd laboratorium in Wuhan, het originele epicentrum van de werelduitbraak. Als gevolg van deze bewering is zij naar de VS gevlucht.
De uitspraak is nog(al) omstreden, maar omdat er meerdere bronnen zijn die hierover spreken en totdat er absolute duidelijkheid over is, sluit ik dit ook niet uit.

Ik denk dat het goed is om sites als van Artsen Voor Waarheid, en Stichting Vaccinvrij met jarenlange research, te raadplegen en te volgen.

Ik blijf er rekening mee houden dat MSM gecontroleerde media is vanuit een duistere agenda, die niet de waarheid verspreiden en de waarheid daardoor enkel nog te vinden is op alternatieve media. Er zijn gewoon teveel feiten die niet kloppen of te toevallig zijn. Doe je eigen onderzoek.

Waarheid en leugens
Wat is de waarheid? Volg jij het nog? Zolang de MSM (Main Stream Media) aan de macht is en zomaar een account op Twitter en Facebook van een president kan verwijderen, heb ik grote twijfel bij hun betrouwbaarheid. Met andere woorden, wat mogen wij niet zien? Wat is het gevaar, wie is de bedreiging?

De rol en de macht van de MSM en SM (Social Media) is enorm groot gebleken waardoor alternatieve platforms vervolgens werden gebruikt om betrouwbaar nieuws uit betrouwbare bronnen te delen. Ook daar wordt het steeds stiller. Dat kan verschillende redenen hebben. Of, omdat er censuur plaatsvindt of, omdat er uit tactische redenen (deep state kijkt en luistert mee) nu even geen intel gedeeld wordt.

Ik heb begrepen dat het team van Trump de MSM een laatste kans heeft gegeven om de waarheid te vertellen. Doen ze dat niet, dan worden officiële licenties ingetrokken (BBC, CNN en waarom ook niet dan de NOS? Het is allemaal met elkaar verbonden tenslotte). Bedenk dat niet Biden maar het leger / Trump nog steeds aan zet is. Arrestaties worden daarom nog steeds verwacht, en de wereld zal ‘ont-dekken’ wat er werkelijk gaande is.

Emergency Broadcast
De verwachting is dan dat je telefoon en het internet uit gaan. Dat kan 2 tot 3 dagen duren. Tegelijkertijd wordt verwacht dat er een uitzending volgt via de TV, waarbij er slechts één kanaal zal werken. Via het EBS (Emergency Broadcast System) zal hierop een ‘film’ worden getoond over wat er gaande is (geweest). Het kan wereldwijd, maar afhankelijk van de strategie in de oorlog tussen goed en kwaad, kan het eerst ook alleen in de VS zijn (wat onhandig zou zijn omdat niet iedereen dan wereldwijd in één keer op dezelfde manier geïnformeerd zal worden). Geen leugens meer.
Dit is niet om je bang te maken maar om je voor te bereiden op een onverwachte situatie en … op positieve veranderingen die komen gaan. De enige vraag is nu nog: “Wanneer?”

Vanwege het geping-pong cq. enorm grote schaakspel tussen deze machten van kwaad en goed, wordt er nu minder intel vrijgegeven of intel die niet alleen ons maar ook deep state in verwarring brengt. De (militaire) operatie is ondoorgrondelijk, moet doorgaan en op geen enkele manier meer in gevaar worden gebracht.

Lange voorbereiding
Na de moord op JFK in 1963, zijn 200 generaals bij elkaar gekomen om de val van de deep state (schaduwregering) voor te bereiden welke nu achter de schermen in het grootste geheim plaatsvindt. Ze wisten dat het enige tijd nodig zou hebben. De tijd is nu. Het team van Trump omvat inmiddels 3000 mensen en 300 militairen in de rang van kolonel tot aan ****generaals.

Overgangstijd
Niet alleen fysiek maar ook energetisch en spiritueel zitten we middenin een overgangstijd. De frequentie op aarde en in de mens is/wordt verhoogd naar de 5e dimensie. Niet te verwarren met 5G. Mensen zullen daardoor andere, nieuwe, soms paranormale inzichten en ervaringen krijgen ook doordat door de hogere frequentie het DNA in ons activeert. Je zou kunnen zeggen dat mensen letterlijk uit de slaapstand komen.

Nieuwe wereld
Doordat het oude deep state slavensysteem uit de 3e dimensie omvalt, zal er geen angst, onderdrukking, onderlinge verdeeldheid (naar ras, geslacht, afkomst, kleur, geloof, overtuiging, levenswijze) en slavernij meer zijn.
Er zal een samenleven ontstaan vanuit liefde en eenheid, respect, verbinding, samenwerking, saamhorigheid, met nieuwe technologische ontwikkelingen (op aarde en in de ruimte).
Voorspoed en welzijn voor iedereen, op alle vlakken; niemand heeft meer honger, armoede zal er niet meer zijn, evenals ziekte is voorbij. Goede levensomstandigheden die iedereen individueel dient en daardoor vanzelf ook het collectief. Een nieuw financieel systeem zonder schulden. Nieuw internet. Geen leugens en censuur door MSM of SM meer.
Veel zal onthuld worden over technologische kennis welke voor ons geheim gehouden is om de wereldbevolking in slavernij te kunnen onderdrukken.

Ook in NL laat waarheid zich steeds minder onderdrukken. Het verzet van de bevolking groeit. Zichtbaar en onzichtbaar. Een oud politie arts verwoordt het goed in zijn oproep aan de politie.

Die tijd is voorbij … “Think again …!”De mooie Nieuwe Wereld breekt aan! Wellicht sneller dan je denkt … Vertrouwen houden!

 

Partij De  Nieuwe Mens heeft de visie en het vertrouwen dat de Nieuwe Wereld bestaat en gaat komen.
Wil je kennismaken met de partij dan kan dat bijvoorbeeld via de website maar ook via de interviews op YouTube. Abonneer je zodat je geen aflevering hoeft te missen en … deel deel deel!  😉

Zie de informatie onder het YouTube interview over de bereikbaarheid, en hoe jij kan meedenken en deelnemen!
Zie ook de vacatures voor vrijwilligers, misschien kan, en wil jij jouw talenten wel voor de partij inzetten?