Workshop Triggerpoint Zelfbehandeling – geen groepen; alleen 1 op 1 in de praktijk

Triggerpoint zelfbehandelingIn de workshop ‘Triggerpoints’ leer je zelf je klachten te verminderen door zelf je triggerpoints te onderzoeken, vinden en bij jezelf te behandelen. Er wordt gewerkt aan de hand van het “Handboek Triggerpoints” van Clair Davies. De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte.

In het theoriegedeelte leer je wat een triggerpoint (‘knoopje’) is, hoe deze ontstaat en hoe je die kunt voorkomen. In het praktijk gedeelte erna ga je bij je zelf op zoek naar jouw eigen triggerpoints en leer je hoe je deze bij jezelf kunt behandelen. Ook is er aandacht voor de invloed van fascia op het geheel.

Bij zelfbehandeling gaat het om bewustwording van je klacht, herkennen van een oorzaak en vooral ook …. dat je heel veel zelf kunt doen aan je eigen gezondheid. ‘In de knoop, uit de knoop’ zeg maar …

Zelfbehandeling brengt je dichter bij jezelf en zorgt dat je je klachten zelf ook beter onder controle kunt hebben. Het maakt je onafhankelijk(er) van een therapeut.

Datum en tijden : zie ‘workshop data
Kosten : E 60,= p.p.
Inbegrepen : onbeperkt koffie, thee, en de triggerpoint behandelbal.
Inloop : een kwartier van tevoren, dan staat koffie en thee voor je klaar!
Aanmelden e/o vragen : info@praktijkuitenthuis.nl of (06) 104 909 31
Betaling workshop en eventuele materialen : graag direct na afloop van de workshop met PIN.

Zelf een datum of locatie kiezen?

Uitgesteld – Wil je een privé workshop met familie, vrienden of collega’s op locatie? Ook dat kan, … er is veel mogelijk!
Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat bij je past!

Bestellen materialen via Triggershop

In de praktijk zijn voor zelfbehandeling triggerpoint behandelballen, vierpoten en knobbles te verkrijgen. Je kan deze zelf ook online bestellen via deze link naar Triggershop.nl.

Meer informatie over bestellen vind je ook hier.