Voeding

Betere (sport-)prestaties Wil je ook beter presteren in je sport of vrije tijd en sneller herstellen? Wil je je beter kunnen concentreren? Wil je afvallen? Wil je in het algemeen gezonder eten, meer energie en een betere weerstand? In een consult kunnen we dieper ingaan op hoe voeding je daarbij kan ondersteunen.

De juiste voeding draagt bij aan betere sportprestaties, welke je dan ook langer kunt volhouden. Een goed voedingspatroon onderhoudt je cellen en voorziet deze van brandstof welke nodig is om goed te presteren. Je herstelt beter omdat je weefsel sneller en beter herstelt. Je voorkomt hiermee ook blessures en je zal minder stijfheid, bewegingsbeperking en pijn ervaren. Het geeft je meer energie en levensvreugde. In het dagelijks leven, en zeker in de sport.

Daarnaast is het goed om voedingssupplementen te gebruiken.

Gezonde voeding verhoogt je weerstand en draagt dus bij aan een gezond immuunsysteem zodat je in het algemeen gezonder bent. Versterken van je immuunsysteem geldt voor iedereen, het hele jaar door. Niet alleen, of pas tijdens een griepgolf. Dan ben je eigenlijk te laat.

Alles draait om een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon. Het woord zegt het al: het is een patroon en daardoor gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft ook niet meteen je patroon helemaal om te gooien, dat kan zeker ook in kleine stapjes zodat je er rustig aan kan wennen. Net wat je wilt. Ik ben het zelf ook gaan toepassen en in twee weken 1,5 kg afgevallen. Ik voel me fitter, heb meer energie, beweeg me gemakkelijker met minder stijfheid en kan het je dus aanbevelen!