Praktijk Uit & Thuis ``in de praktijk``

Dit filmpje uit 2014 is een impressie van de praktijk toen deze nog gevestigd was in Putten. Intussen is door het volgen van meerdere studies veel veranderd in mijn behandelingen. Nu als BATC therapeut (met vergoedingen door zorgverzekeraars) is er uitgebreid tijd en aandacht voor jou en je klacht, in combinatie met behandeling op holistische, therapeutische wijze met verschillende behandelmethodes en technieken uit zowel fysiotherapie en complementaire zorg (multidisciplinair).

Doel:  meer bewegingsvrijheid, minder bewegingsbeperking, pijn en stijfheid, minder stress, meer ontspanning van lichaam en geest, meer balans, en in het algemeen meer plezier in het leven ervaren.
Behandeling van: oppervlakkige fascia en dieper gelegen bindweefsel (fascia release en deep tissue behandeling), bewegingsbeperking door littekens, spieren (triggerpoint therapie en sportmassage), en gewrichten (gewrichts-mobilisaties).
Aanvullend aanbod: Shiatsu stoelmassage, coaching & bewustwording (virtueel en/of in de praktijk), preventieve zorg en zelf bevorderen van herstel thuis, werkplek onderzoek (kantoor- en/of thuiswerkplek).
Voor: particulieren in de praktijk en/of voor werknemers bij bedrijven op locatie.
Voordeel particulieren:  korting op het langste consult in de praktijk, en (gedeeltelijke) vergoeding door zorgverzekeraars.
Voordeel bedrijven:  aantrekkelijke tarieven, zonder BTW (gelijkgesteld met BIG-geregistreerden).

Praktijk Uit & Thuis ``Mobiele werkplek``

In 2008 werd ik door BV Utrecht uitgenodigd mee te werken aan hun programma ‘Mijn mobiele werkplek’. Dit filmpje is het resultaat.
“Het is géén bedrijfsfilm maar een portret over Praktijk Uit & Thuis, wat in het kader van het programma BV Utrecht een impressie geeft over sfeer en de persoon.”

Het zijn opnames in mijn toenmalige praktijk in Leusden en op locatie bij een opdrachtgever voor stoelmassage.