Over Joyce en CV

Als kind wist ik al:  ‘aandacht is liefde, liefde is aandacht’. Nu zou ik er nog aan willen toevoegen: ‘… en alles is energie’. Ik heb mijn aandacht, liefde, energie op vele verscheidene zaken gericht. Wil je weten op wat? Klik dan meteen hier voor mijn CV (opleidingen, cursussen, werkervaring).

Na de middelbare school wilde ik graag fysiotherapeut worden, maar de banen lagen in die sector op dat moment niet voor het oprapen. Financiële onafhankelijkheid werd ons met de paplepel ingegoten en het ‘advies’ werd Schoevers directiesecretaresse. Niet mijn eerste keuze, maar … ik heb inderdaad vanaf mijn 18e niet zonder werk gezeten en het was een goede basis voor veel verschillende dienstverlenende functies bij de overheid en het bedrijfsleven.

In mijn zeer uiteenlopende loopbaan waarbij ik van de ene baan in de andere rolde, heb ik o.a. veel (mensen-)kennis en ervaring mogen opdoen in verscheidene dienstverlenende functies en in de meest uiteenlopende situaties. Ook mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling heeft daardoor een ontwikkeling meegemaakt.

Vanaf het moment dat ik in 2003 met de NGS Vakopleiding Sportmassage begon, was de trein niet meer te stoppen. Soms denk ik weleens, “Had ik wel moeten instappen?”. 😉 Het heeft me langs zoveel stations gebracht waar ik ben uitgestapt … Alles smaakte naar meer, en de honger naar kennis werd alleen maar meer bij elk station. Dus ik bleef maar instappen en de trein bleef maar verder rijden.

In de nu al 18 jaar heb ik achter elkaar opleidingen, workshops, cursussen en trainingen gevolgd. Van MBO naar Universitair. Ik noemde het in het begin nog de ‘schijf van 5’ waarin alles in de kern met elkaar samenkomt. Die term dekt de lading inmiddels niet meer, het is nl. niet bij 5 gebleven én kennis en ervaring overlapt nu elkaar.

Nu ik steeds bewuster in het leven sta, begrijp ik steeds beter waarom ik bepaalde keuzes in mijn leven heb gemaakt of niet. Of waarom ik mijn pad gelopen heb zoals ik heb gedaan. Het was de bedoeling zo. Ik begrijp ook wat ik er van geleerd heb. Ik begrijp ook dat ik altijd mijn intuïtie, mijn gevoel, mijn hart gevolgd heb. Het leidde me naar daar waar ik mocht zijn, of wat ik mocht doen of leren.
INtuÏtie is contact maken met jezelf. Vanuit spiritualiteit zou ik zeggen, contact maken met je Hoger Zelf (God, bron). Alles is één. Verbonden met elkaar door liefde. Dus als je je aandacht naar bINnen kunt richten en met liefde kunt kijken en voelen naar wat je daar aantreft, dan zeg ik: dát is houden van jezelf. Onvoorwaardelijk. En dáár wordt je gelukkig van.
Daarom kan een ander, geld, of materiële dingen je niet gelukkig maken. Geluk ligt namelijk niet buiten je, maar IN je!

Wat ik zo mooi vind en waar ik zo blij mee ben is, dat alle kennis en ervaring van al die jaren zo mooi samenvalt in deze praktijk, en dat ik daar anderen mee verder kan helpen. Wat me met name erg boeit is de mens achter de klacht. Van hart tot hart, mensen daarin mogen (aan)raken, inspireren, en met een positieve energie een positieve verandering (welke dan ook), vooruitgang teweegbrengen.
Elke dag ben ik dankbaar voor de kans die ik heb gekregen om mijn eigen weg te kunnen gaan en aan mijn praktijk een eigen vorm te kunnen geven, zowel in naam als fysiek, en daarmee succesvol te kunnen zijn. En daar ben ik best ook een beetje trots op.
Ben ik uiteindelijk toch geworden wat ik worden wilde, alleen heet het anders, en is het niet in de reguliere, maar in de aanvullende zorg.

Ik hoop dat ik met mijn aandacht en energie ook voor jou een bron van inspiratie mag zijn en mag bijdragen aan jouw pad van bewustzijn en herstel.

Mijn CV
Zie voor meer informatie mijn CV met opleidingen en ervaring.

Vragen?
Als je vragen hebt, stel ze gerust. Je kan me bereiken via e-mail info@praktijkuitenthuis.nl of (06) 104 909 31.

Je bent ook zeker welkom in mijn praktijk. Bel of app me dan even van tevoren om er zeker van te zijn dat ik beschikbaar ben voor je!