In de praktijk

Voor behandeling van klachten aan het hele bewegingsapparaat als pijn, stijfheid, bewegingsbeperking, blessures hoofdpijn. Behandeling kan op verschillende manieren, dat is afhankelijk van wat er is. En, wat je er zelf aan kunt doen door je zelfhelende vermogen aan te spreken. Door zelf meer controle te hebben over het verloop van je klacht, krijg je er zelf de macht over.

Joúw klacht is jóuw macht en omgekeerd. Jij bent, hebt zelf in je, de verandering die je wilt zien. Ik probeer je daar van bewust te maken, dit je te laten (in)zien en te helpen met wat ik doe, zodat je zelf de macht krijgt over je klacht, en je eigen kracht kan gebruiken om jezelf te helen! We doen het dus samen!

Heb je vragen over een therapie, behandeling, massage of heb je interesse in een afspraak? Bel me dan op: 06 104 909 31

 

Als ‘Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met Plato normering’ ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat consulten bij Praktijk Uit & Thuis door de zorgverzekeraar gedeeltelijk wordt vergoed. De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald hoe je aanvullend voor alternatieve zorg verzekering bent.

Triggerpoint Therapie

Behandeling van (langdurige) pijn en andere klachten als gevolg van triggerpoints (verkrampingen in spieren).

Manuele technieken

Manuele technieken wanneer het lichaam meer nodig heeft om in balans te komen. Zoals Dorn therapie, gewrichtsmobilisaties en fasciale technieken, litteken- behandeling, Medical Taping.

Massages

Massages met olie: sportmassage, ontspanningsmassage, Breuβ massage. Massage zonder olie, door de kleding heen: Shiatsu stoelmassage (TouchPro).

Bewustwording

Stap uit de vicieuze cirkel van gewoontes, door je bewust te worden van je eigen gedrag en daarin te veranderen.

Worden wie je werkelijk bent.

Workshops

Triggerpoint (TrP) Zelfbehandeling
“Wat is een TrP? Hoe behandel ik die zelf?”

Gelijkgestemden Nieuwe Wereld  Veranderingen in de wereld … en in jezelf. Gedachten uitwisselen aan de koffietafel.

Ontspanningsmassage voor twee
Leer gezellig met z’n tweeën een rug-, nek- en schoudermassage! Effectief om te geven, heerlijk om te ontvangen.

Contra-indicaties

Er kunnen redenen zijn waarom het beter is geen behandeling of massage te ondergaan.

Herken je een indicatie die bij jou van toepassing is? Meldt dit dan altijd bij je afspraak.

ervaringen cliënten
 • Bedankt!

  “Ik wilde je op deze wijze heel hartelijk bedanken voor de snelle en adequate behandeling die je mij daags na mijn thuiskomst van de vakantie hebt willen en kunnen geven. Je was amper zelf terug van vakantie en stond al voor je relaties klaar. Geweldig!

  De klachten waren na je behandeling behoorlijk gereduceerd en daarmee kon ik de volgende dag in ieder geval weer aan de slag. Dat is voor een ondernemer heel wezenlijk! Ik zal niet nalaten je dienstverlening bij relaties uit mijn netwerk aan te bevelen.”

  Belangrijkste kwaliteiten: fantastische resultaten, aangenaam, deskundig.      ~       Judith de Pagter

 • Herboren!

  Joyce is heel goed in haar vak, vraagt op de juiste wijze naar de klachten en weet op haar manier ook de zwakke plekken exact te vinden. Ze weet op geniale wijze de klachten te behandelen en de pijn te verlichten. je voelt je herboren na de behandeling.

  Ik kan een ieder, die klachten heeft over rug, nek schouder en alle andere spieren, adviseren eens een behandeling bij Joyce te nemen. Binnen een paar behandelingen ben je van je klachten af.

  Ron, Amerongen

 • WOWWW! EEN AANRADER

  🙏💖. Alle aandacht voor jou, niet alleen voor je klacht waarmee je komt, niet alleen dat ene plek wat pijn doet, want…. alles is met elkaar verbonden en dat weet Joyce als geen ander! Spiertje hier, fascia daar, gewricht zus en weg is pijn🙏🤩. Bijzonder in deze tijd van behandelen, cashen en weer terugkomen voor behandeling. Bij Joyce Uitentuis gaat het heel anders! Ze neemt echt alle tijd voor je en heeft aandacht! voor je hele lijf en je hele zijn. 👌

  Mijn verhaal? Ik sta al jaren scheef, mijn beide bekken staan gedraaid. Elke behandelaar kon de pijn die daarmee te maken had wegkrijgen en mijn bekken goed zetten, maar het kwam helaas steeds weer terug. Ik ga de specialisten en behandelaars niet noemen, maar trust me…heel wat geld uitgegeven en overal geweest.

  Joyce heeft gekeken naar het hele plaatje en heeft ervoor gezorgd dat ik pijnvrij ben, mijn bekken recht blijft staan en ik gewoon kan bewegen. 😁🙏