In de praktijk

In de praktijk kan je terecht voor behandeling van klachten aan het hele bewegingsapparaat als pijn, stijfheid, bewegingsbeperking, of blessures. Behandeling kan op verschillende manieren, afhankelijk van de klachten en je behandelwens.
Tevens mogelijkheden voor diverse (deel-)massages, met of zonder olie. Een combinatie van behandeling en massage is ook mogelijk.

Met alle consulten wordt je zelfhelende vermogen aangesproken. Door ook thuis de behandeling voort te zetten, kan je zelf meer controle en macht krijgen over het verloop van je klacht en je herstel.

Heb je vragen over een behandeling of massage, of heb je interesse in een afspraak? Bel me dan op: 06 104 909 31

 


 

Als ‘Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met Plato normering’ ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat consulten bij Praktijk Uit & Thuis door de zorgverzekeraar gedeeltelijk wordt vergoed. De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald hoe je aanvullend voor alternatieve zorg verzekering bent. Lees meer …

Triggerpoint

Een methode voor (zelf)behandeling van triggerpoints (verkrampingen in spieren), welke pijn, stijfheid en andere klachten als gevolg van triggerpoints kunnen verminderen.

Manuele technieken

Met manuele technieken als de Dorn methodiek, gewrichtsmobilisaties, fasciale technieken, litteken- behandeling, of Medical Taping, kan het lichaam weer beter in balans komen en kunnen klachten worden verminderd, opgeheven, of voorkomen.

Massages

Massages met olie: sportmassage, ontspanningsmassage, Breuβ massage. Massage zonder olie, door de kleding heen: Shiatsu stoelmassage (TouchPro).

Bewustwording

Stap uit de vicieuze cirkel van gewoontes, door je bewust te worden van je eigen gedrag en daarin te veranderen.

Spiegelen van je gedachtes, ideeën, normen en waarden kan heel verhelderend zijn!

Worden wie je werkelijk bent…

Workshops

Triggerpoint (TrP) Zelfbehandeling
“Wat is een TrP? Hoe behandel ik die zelf?”

Gelijkgestemden Nieuwe Wereld  Veranderingen in de wereld … en in jezelf. Gedachten uitwisselen aan de koffietafel.

Ontspanningsmassage voor twee
Leer gezellig met z’n tweeën een rug-, nek- en schoudermassage! Effectief om te geven, heerlijk om te ontvangen.

Contra-indicaties

Er kunnen redenen zijn waarom het beter is geen behandeling of massage te ondergaan.

Herken je een indicatie die bij jou van toepassing is? Meldt dit dan altijd bij je afspraak.

ervaringen cliënten
 • Bedankt!

  “Ik wilde je op deze wijze heel hartelijk bedanken voor de snelle en adequate behandeling die je mij daags na mijn thuiskomst van de vakantie hebt willen en kunnen geven. Je was amper zelf terug van vakantie en stond al voor je relaties klaar. Geweldig!

  De klachten waren na je behandeling behoorlijk gereduceerd en daarmee kon ik de volgende dag in ieder geval weer aan de slag. Dat is voor een ondernemer heel wezenlijk! Ik zal niet nalaten je dienstverlening bij relaties uit mijn netwerk aan te bevelen.”

  Belangrijkste kwaliteiten: fantastische resultaten, aangenaam, deskundig.      ~       Judith de Pagter

 • Herboren!

  Joyce is heel goed in haar vak, vraagt op de juiste wijze naar de klachten en weet op haar manier ook de zwakke plekken exact te vinden. Ze weet op geniale wijze de klachten te behandelen en de pijn te verlichten. je voelt je herboren na de behandeling.

  Ik kan een ieder, die klachten heeft over rug, nek schouder en alle andere spieren, adviseren eens een behandeling bij Joyce te nemen. Binnen een paar behandelingen ben je van je klachten af.

  Ron, Amerongen

 • WOWWW! EEN AANRADER

  🙏💖. Alle aandacht voor jou, niet alleen voor je klacht waarmee je komt, niet alleen dat ene plek wat pijn doet, want…. alles is met elkaar verbonden en dat weet Joyce als geen ander! Spiertje hier, fascia daar, gewricht zus en weg is pijn🙏🤩. Bijzonder in deze tijd van behandelen, cashen en weer terugkomen voor behandeling. Bij Joyce Uitentuis gaat het heel anders! Ze neemt echt alle tijd voor je en heeft aandacht! voor je hele lijf en je hele zijn. 👌

  Mijn verhaal? Ik sta al jaren scheef, mijn beide bekken staan gedraaid. Elke behandelaar kon de pijn die daarmee te maken had wegkrijgen en mijn bekken goed zetten, maar het kwam helaas steeds weer terug. Ik ga de specialisten en behandelaars niet noemen, maar trust me…heel wat geld uitgegeven en overal geweest.

  Joyce heeft gekeken naar het hele plaatje en heeft ervoor gezorgd dat ik pijnvrij ben, mijn bekken recht blijft staan en ik gewoon kan bewegen. 😁🙏