Informatie praktijk

BATC Beroepsvereniging Complementair Therapeutregistratienummer02459
AGBzorgverlenerscode90032715
AGBpraktijkcode90011647
Klacht- en tuchtrechtnummer1612.2050
   
BelastingdienstBTW identificatienummerNL001993269B26
Kamer van KoophandelAmersfoort32105715
IBAN ING rekeningJ. HogenbirkNL04 INGB 0007 4564 35

Kwaliteitssysteem

Het kwaliteitssysteem is op verschillende manieren gewaarborgd.

Door middel van aansluiting met de beroepsvereniging BATC voldoet Praktijk Uit & Thuis aan alle door de overheid gestelde voorwaarden van de Wkkgz. Met de CAM aansluiting via de BATC kom ik ook tegemoet aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.
Bovendien is mijn kwaliteit getoetst en gewaarborgd door een uitgebreide visitatie volgens overheidsnormen.

Aansluiting beroepsvereniging BATC / werkwijze

Als ‘BATC complementair Therapeut’ ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, en werk ik in mijn praktijk volgens de vijf natuurgerichte principes. Lees op de pagina ‘Holistische visie’ meer daarover.

Vergoeding zorgverzekeraars
Als “BATC complementair Therapeut” worden consulten bij Praktijk Uit & Thuis door de meeste zorgverzekeraars vergoed. De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald door wat jouw aanvullende verzekering is. Lees op deze pagina meer.
Let op: workshops en andere activiteiten dan consulten komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Behandelwijzer

Sinds begin 2019 ben ik aangesloten bij de Behandelwijzer, welke bestaat uit een groep therapeuten en behandelaars die een grote diversiteit aan behandelwijzen vertegenwoordigen in de complementaire zorg in de Noordoostpolder e.o. Met elkaar (20 therapeuten) vormen we een stevig netwerk met een grote ‘databank’ aan kennis die we kunnen delen met elkaar en met jou. Dit werkt aanvullend en versterkend: samen staan we sterker voor jou als cliënt en dat kun je merken!

Kijk op de website welke zorgverlener er is aangesloten met welke behandelwijze.

Privacy verklaring AVG

Afspraken tussen de praktijk en cliënt worden vastgelegd in een ‘behandelovereenkomst cliënten’ welke bij het cliëntendossier wordt gevoegd. Met het tekenen van deze behandelovereenkomst geef je toestemming voor het vastleggen van persoonsgegevens ten behoeve van je behandeling. Als praktijkhouder ben ik de enige die toegang heeft tot deze cliëntendossiers.

Deze, en een aantal andere maatregelen om de privacy te waarborgen, heb ik vastgelegd in de ‘Privacyverklaring Algemene Verordering Gegevensbescherming’ van de praktijk. Lees op deze pagina meer over de AVG.

Algemene Voorwaarden Bedrijven 2023

De algemene voorwaarden vind je hier: Algemene Voorwaarden PRAKTIJK Uit & Thuis 2023

Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en en geschillen zorg)

Door middel van aansluiting met de beroepsvereniging BATC en de bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Balens, voldoet Praktijk Uit & Thuis aan alle door de overheid gestelde voorwaarden van de Wkkgz.

CAM Klachtenafhandeling

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik vanaf 1 januari 2017 aangesloten bij de beroepsvereniging BATC, en via de BATC nu ook bij de CAM coöperatie, de ‘Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen’. Deze commissie behandelt klachten van cliënten tegen zorgaanbieders van complementaire behandelvormen.

Met deze aansluiting kom ik tegemoet aan de eis zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.
Het reglement behorende bij de Geschillencommissie kan je hier downloaden.

Indien je een klacht hebt, meld deze dan eerst bij de Beroepsvereniging BATC die een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt, wordt je klacht gemeld bij deze CAM geschillencommissie.

Koeien

Tarieven particulieren

Zie de tarievenlijst voor meer informatie.

We spreken af hoeveel tijd je wilt en waarvoor; een behandeling van je klachten, of alleen massage, of een combinatie.
We overleggen samen wat het beste bij je past en waar je het meeste aan kan hebben.
Alle combinaties zijn mogelijk en je kan altijd op de afspraak zelf nog een andere keuze maken.

Betalen uitsluitend met PIN.

Tarieven bedrijven

De tarieven voor de 30 minuten sessies zijn standaard, en voor werkplekonderzoek in overleg afhankelijk van de grootte van de opdracht.
Neem gerust contact op voor een opdracht op maat!

Zorgverzekeraar

Meer informatie over het vergoeden van de behandelingen door zorgverzekeraars.