Bedrijven

Arbeidsomstandigheden

Praktijk Uit & Thuis biedt een breed divers aanbod aan als het gaat om gezondheids- en welzijnsbevorderende maatregelen (arbo, gezondheid, preventie en vitaliteit) die uitstekend passen binnen het Arbeidsomstandigheden beleid van een onderneming.

30 minuten sessies
Sinds 2005 werk ik op locatie bij bedrijven. ’30 minuten sessies’ is de naam die ik gegeven heb aan stoelmassage bij bedrijven, ook wel bekend als bedrijfsmassage.

Naast de passie voor gezondheidsbevorderende behandelingen, zijn de persoonlijke contacten een belangrijke drive voor mijn dienstverlening. Ik vind het leuk deze te kunnen uitbreiden buiten mijn praktijkruimte en mensen te ontmoeten die ik anders niet ontmoet zou hebben. Met het persoonlijke contact kom ik tot de kern van de behandeling.

Vanuit een holistische visie ga ik liever niet voor symptoombestrijding maar kijk ik naar de oorzaak van je klachten. Als er geen klachten zijn, haal ik veel voldoening uit het geven van de massage die bij je past, zodat jouw ontspanning en immuunsysteem in korte tijd weer een enorme boost krijgen.

Waarom een andere naam? Omdat ik meer te bieden heb dan alleen stoelmassage.
In de 30 minuten sessies gaat het dus om een gezondheidsbevorderende behandeling, ontspanning, klachtenbehandeling, betere balans tussen lichaam en geest, bewustwording en preventie. Daarnaast kan ik werkplekonderzoek doen op de locatie van het bedrijf, of op de werkplek aan huis. Dit kan zelfs via beeldbellen, dan maakt de locatie niet meer uit.

Ik hanteer verschillende therapieën en behandelmethodieken uit de reguliere en de complementaire zorg (multi-disciplinair), en massages met of zonder olie. Net wat je wilt, net wat er nodig is. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon.

Ik heb sinds 2005 goede ervaring met deze sessies, met zeer goede resultaten.

Werkplek onderzoek en advies – op kantoor en thuis

Bij werkplekken denken we vaak aan een bedrijf, een kantoor, Meestal zijn deze werkplekken op goed ingericht, maar ook al zijn de werkplekken goed ingericht, hoe wordt de werkplek gebruikt? En hoe is dat met je thuiswerkplek die we tegenwoordig steeds meer zien?
De verantwoordelijkheid voor een goede kantoorwerkplek op de bedrijfslocatie geldt ook voor het thuiskantoor.

Een goede werkplek en het goede gebruik ervan, voorkomt onnodige hoge kosten aan ziekteverzuim. De kosten van een werkplekonderzoek zijn relatief laag. Een inventarisatie kost ook niet veel tijd; binnen een half uur weet je precies waar de verbeterpunten zitten. Dat kan fysiek op kantoor, bij thuiswerkplekken en nu zelfs … online!

Hoe is dat voor jou? Zit je goed, vind je het fijn om op je werkplek te zitten, heb je een eigen plek? Houd je rekening met je houding, je ergonomie, of weet je niet goed waar je op moet letten? Zijn er misschien (beginnende) klachten aan (boven-)rug, nek, schouders, armen, polsen, handen? Of houd je het niet lang vol, heb je hoofdpijn, en weet je niet goed waardoor dat komt? Een inventarisatie van nog geen half uur, vertelt je direct wat jouw verbeterpunten zijn.

Ik heb jarenlang ervaring in het geven van werkplekadviezen over werkplekken op kantoor maar ook thuis. Laat me weten als je vragen hebt. Of je nu een bedrijf bent met meerdere kantoorwerkplekken, en je medewerkers (ook) thuis werken, of als je zzp-er bent en je wilt graag advies. Dan kijk ik op kantoor of thuis met je mee (ter plaatse of online via beeldbellen) zodat je weer optimaal kunt werken. Klachtenvrij, effectief, met energie en werkplezier!

Ook benieuwd wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen,
heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Bel / WA : 06 104 909 31
Mail : info@praktijkuitenthuis.nl

Joyce Hogenbirk

 Ter voorkoming van misverstanden : ’30 minuten sessies / stoelmassage / werkplekadvies’
komen niet in aanmerking voor vergoeding van zorgverzekeraars.

Sessie Rabobank

Reguliere sessies

30 minuten sessies op reguliere basis bieden de mogelijkheid voor ontspanning, maar ook voor klachtenbehandeling, of een persoonlijk advies in het kader van arbo (werkplekkenonderzoek), gezondheid en preventie.

Incidentele sessies

De incidentele sessies hebben niet het karakter van arbo, gezondheid en preventie, maar kan je zien als een leuke ontspannende activiteit, bij jouw event! De kunnen ook wat korter duren dan bij de reguliere sessies, bijvoorbeeld 10 tot 20 minuten.

Een cadeautje voor de deelnemers van jouw event!

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek is een onderdeel van preventie en kan thuis of op kantoor uitgevoerd worden. In de één op één sessie kan een klacht bij een medewerker snel herleid worden naar de wijze van gebruik van de werkplek.

Kernwoorden:

  • divers aanbod aan gezondheidsbevorderende maatregelen
  • ontspanning, klachtenbehandeling
  • werkplekonderzoek, preventie
  • rust en bezinning, bewustwording van lichaam en geest
  • balans
  • verhoogt concentratie, prestatie en productiviteit
  • meer werkplezier
  • draagt bij aan positieve werksfeer
  • blijk van waardering werkgever

Therapeutische behandeling op comfortabele massagestoel of behandeltafel

Op de speciale mobiele massagestoel kan je heerlijk zitten en ontspannen. Ik zeg altijd: “Het is eigenlijk meer ‘hangen’ dan zitten!”. Alle therapeutische behandelvormen aan nek, schouder en bovenrug zijn op deze stoel mogelijk.

Bij één van mijn opdrachtgevers is ook een mobiele behandeltafel geplaatst waardoor er nog meer therapeutische behandelingen mogelijk zijn aan rug, benen, enkels bijvoorbeeld. Een aanrader!

Het enige wat altijd nodig is, is een rustige afgeschermde ruimte met privacy van ongeveer 3 m2.

Reacties opdrachtgevers

"Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding",  "Vakbekwaam", "Lost bewegingsproblemen goed op", "Goede massage, zowel stoelmassage als ontspanningsmassage", "Goede tips en adviezen", "Het is weer opladen van de batterij!", "Heerlijk!", "Joyce is oplossingsgericht, betrokken en professioneel", "Gewoon een enorm leuk mens!”