Waar bent u naar op zoek?

Praktijk Uit & Thuis biedt een breed divers aanbod als het gaat om gezondheids- en welzijnsbevorderende maatregelen (arbo, gezondheid, preventie en vitaliteit) die uitstekend passen binnen het Arbeidsomstandigheden beleid van een onderneming.

Sinds 2005 werk ik op locatie bij bedrijven. ’25 minuten sessies’ is de nieuwe naam die ik gegeven heb aan stoelmassage bij bedrijven, ook wel bekend als bedrijfsmassage. Waarom een andere naam? Omdat er meer mogelijkheden zijn (therapie, behandeling, verschillende massages met of zonder olie, werkplekonderzoek/-adviezen, preventieve maatregelen) dan alleen stoelmassage. Ik heb al jaren goede ervaring met deze sessies opgedaan, met goede resultaten waar bedrijven en hun medewerkers erg blij mee zijn!

Ook benieuwd wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen?
Neem dan contact op via e-mail info@praktijkuitenthuis.nl of bel me rechtstreeks op (06) 104 909 31.

 

Reguliere sessies

25 minuten sessies op reguliere basis bieden de mogelijkheid voor ontspanning, maar ook voor klachtenbehandeling, of een persoonlijk advies in het kader van arbo, gezondheid en preventie.

Incidentele sessies

De incidentele 20 – 25 minuten sessies (even scrollen naar het tabje) hebben niet het karakter van arbo, gezondheid en preventie, maar is een activiteit die een leuke onderbreking is, en een heerlijke ontspanning geeft bij uw event! Een kadootje voor de deelnemers!

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek is een onderdeel van preventie en kan thuis of op kantoor uitgevoerd worden. In de één op één sessie kan een klacht bij een medewerker snel herleid worden naar de wijze van gebruik van de werkplek.

 

Kernwoorden:

•    divers aanbod aan gezondheidsbevorderende maatregelen
•    ontspanning, therapie, werkplek, preventie
•    verhoogt concentratie, prestatie en productiviteit

•    rust en bezinning, bewustwording van lichaam en geest
•    balans

•    draagt bij aan positieve werksfeer
•    blijk van waardering

Speciale comfortabele massagestoel

Massagestoel bedrijven en particulieren

Op de speciale massagestoel kan je heerlijk zitten en ontspannen. Ik zeg altijd: “Het is eigenlijk meer ‘hangen’ dan zitten!”.
Alle sessies kunnen op deze stoel worden gegeven.

Het enige wat nodig is, is een rustige afgeschermde ruimte van ongeveer 3 m2. Dat zal de sessies ten goede komen.

 
  • Reacties opdrachtgevers

    “Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”,  “Vakbekwaam”, “Lost bewegingsproblemen goed op”, “Goede massage, zowel stoelmassage als ontspanningsmassage”, “Goede tips en adviezen”, “Het is weer opladen van de batterij!”, “Heerlijk!”, “Joyce is oplossingsgericht, betrokken en professioneel”, “Gewoon een enorm leuk mens!”