Workshops

Mogelijkheden

Er zijn drie verschillende workshops mogelijk. Lees hieronder wat elke workshop je te bieden heeft.

Geplande workshop datums kan je vinden bij workshop data en je kan ook zelf iets voorstellen omtrent datum, invulling en met wie je de workshop wilt volgen.
Mail of bel me even, en dan komen we er vast wel uit.

Aanmelden, vragen, of afspraak maken?


Joyce Hogenbirk
Bel / WA : 06 104 909 31
Mail : info@praktijkuitenthuis.nl

 

Geen vergoeding zorgverzekeraar

Let op: Workshops komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Triggerpoints

Workshop Triggerpoint Zelfbehandeling

In deze workshop leer je meer over triggerpoints (lokale verkrampingen in spieren, de ‘knopen’), en word je je meer bewust van je eigen triggerpoints .

Je leert meer over hoe een triggerpoint ontstaat, waar die zit, hoe een triggerpoint voelt. Je wordt je bewust van hoe het voelt als je erop drukt, op welke manier, met hoeveel druk en wat het effect daarvan is.

Zo word je je ook meer bewust van je klacht, de oorzaak van je klacht en vooral dat je zelf veel kunt doen aan je eigen gezondheid. En dat heet preventie.

Workshop Gelijkgestemden
in de Nieuwe Wereld

Deze ‘workshop’ (bijeenkomst) voor gelijkgestemden is ontstaan vanuit een behoefte van mensen uit mijn praktijk die graag in deze Nieuwe Tijd van grote verandering op aarde en de mensheid, met elkaar van gedachten willen wisselen over wat al deze veranderingen met je doen. Fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel?

Het is een gelegenheid voor gelijkgestemden (maximaal 6 deelnemers) om elkaar te ontmoeten aan de keukentafel, om je (nieuwe) gedachten en ervaringen te kunnen uitwisselen. Er alleen maar ‘zijn’ en luisteren kan natuurlijk ook!

Workshop ontspanningsmassage

De workshop is bedoeld om aan deel te nemen voor 2 personen, zodat je allebei kunt oefenen en ervaren.

In de workshop leer je vaardigheden om de ander een fijne ontspanningsmassage te geven die effectief is om te geven en heerlijk om te ontvangen.
De aangeboden structuur van de massage geeft je houvast waardoor het steeds gemakkelijker voor je wordt de massage uit te voeren.
Tevens is er aandacht voor je houding en de uitvoering van de verschillende handgrepen, om te voorkomen dat je klachten krijgt als gevolg van het masseren.

Workshop Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld

"Bedankt voor de fijne avond!" ~  Ik ben naar de workshop "Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld" gegaan om te beleven wat er speelt en te horen hoe jij omgaat met alles wat er schijnt te gebeuren. Ik probeer met mijn nuchtere verstand daar begrip voor op te brengen. Ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde dan wij kunnen waarnemen en dat er mensen zijn met gaven die ik niet heb.

Elkaar in de waarde laten, in liefde en respect met elkaar omgaan, dat prijs ik wel bij jou. Jij leeft voor de mensen om je heen, steunt ze waar jij dat kunt, en neemt ze mee in jouw wereld. Zonder enig gewin en zelfverrijking.

Het was een fijne avond waar ik nieuwe mensen heb leren kennen. Ook hun mening was voor mij wel belangrijk. Wel blijf ik naar de wereld kijken zo als hij nu is en dat maakt me niet altijd erg blij. Maar een verandering in de wereld waardoor liefde voor en met elkaar op de 1e plaats komt? Lijkt me een verademing.
Dank voor de fijne avond en ik ben er een volgende keer graag weer bij!

Ron

Workshop Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld

"Bevestiging" ~  Ik ben met een open blik naar deze workshop gekomen. Mijn gezin kan mij niet goed volgen in mijn gedachten en ik voel dat ik er vaak alleen in sta.

In deze workshop heb ik veel bevestiging ervaren van en met gelijkgestemden. Ik ben blij dat ik ben gekomen!

Els

Workshop Triggerpoint Therapie Zelfbehandeling

Reacties deelnemers:

  • De workshop was top! Ik heb genoten, ben blij dat ik het gedaan heb.
  • Ik vond het heel leerzaam, en voor de professionaliteit van de trainer (Joyce) : een 10!
  • Het werd goed en duidelijk uitgelegd. Voldoende theorie en de praktijk was prettig om te kunnen oefenen. Persoonlijke aandacht was heel goed. Ik vond het een hele fijne workshop.
  • Het groepje was groot genoeg. Vind het leuk dat de bal mee naar huis mag. Ik heb een leuke, leerzame middag gehad.
  • Ik vond de verhouding theorie en praktijk prima gedaan.
  • Joyce vind ik professioneel en duidelijk.
  • Locatie, hand-out, geboden koffie en thee was goed.

Workshop ontspanningsmassage

"Verhelderend en veel geleerd!" ~  Sanne en Taurus hebben thuis een massagetafel staan en masseren elkaar regelmatig. Sanne leek het leuk om Taurus de workshop voor zijn verjaardag cadeau te geven en stuurde een e-mail naar de praktijk. Soms kan je het beste de deelnemers het zelf laten verwoorden …

“Graag zouden we de juiste houding voor tijdens het masseren aanleren en nieuwe ideeën krijgen qua massagestijlen, massagegrepen, om elkaar een ontspannende massage te kunnen geven voor de rug, nek en schouders.”

Feedback van Sanne twee weken later op de workshop:

“De workshop was voor ons beiden zeer verhelderend, veel geleerd. Qua opbouw, is deze massage de ideale vorm om als basis aan te leren, waarna je het zelfstandig kan aanvullen. Het is prettig om ergens aan vast te kunnen houden.
Ik heb vooral jouw rust en luisterend oor als prettig ervaren.

Natuurlijk mag je onze feedback gebruiken voor je site, ik gun het anderen ook om zo’n bijzondere middag mee te maken.
Je ziet ons zeker nog een keer terug … Dus nogmaals bedankt!”

Workshop Triggerpoint Therapie Zelfbehandeling

 

Feedback deelnemers Ditty en Ton: “Je bent behalve goed docent ook een goede gastvrouw ❤️. Dankjewel voor vanmiddag!

Ga meer cursussen geven! Je hebt de capaciteiten!! ”