Over Joyce Hogenbirk

Missie, visie en CV

In 2000 heb ik Reiki I, II, en IIIa gedaan. Na het behalen van het vakdiploma Sportmassage in 2004, ben ik begonnen in mijn praktijk Praktijk Uit & Thuis. Vanaf 2005 ben ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Mijn enthousiasme was niet meer te stoppen waardoor ik vervolgens diverse opleidingen, trainingen en workshops heb gevolgd. Ik heb o.a..HBO Medische Basiskennis gedaan en als laatste de opleiding Sporttherapeut. Omdat ik aangesloten ben bij de BATC draag ik ook de titel “BATC Complementair Therapeut”. Meer hierover kan je lezen bij mijn ‘missie en visie’ en over ‘Joyce en CV‘.

Een hapto-/traumatherapeut gaf me eens het compliment: “Het klopte. Maximale afstand in maximale dichtbijheid. Dichtbij en ver weg genoeg. De cliënt-therapeut verhouding is goed.” En zo hoort het ook vind ik. Het is voor mij een hele belangrijke basis om vanuit (samen!) te werken.
Een basis die je vertrouwen geeft, en een setting creëert waarin je je gezien en gehoord, en vooral ook veilig kunt voelen.

Slider Particulieren Harten nieuw

Missie

Behulpzaam zijn bij je bewustwordingsproces, naar kracht, vrijheid, eenheid en verbinding, in denken, voelen en ervaren in jezelf en je omgeving, in professionele afstand en dichtbijheid, met de juiste aandacht.

Visie

Alle behandelingen en massages in de praktijk zijn erop gericht het gezonde lichaam (en geest) gezond te houden. Het is een totaliteit van mogelijkheden, om negatieve veranderingen aan de gezondheid vanuit sportbeoefening of het dagelijks leven te voorkomen en lichaam en geest in balans te houden.

Lees verder …

Joyce en CV

Na de middelbare school wilde ik graag fysiotherapeut worden, maar de banen lagen in die sector op dat moment niet voor het oprapen. Financiële onafhankelijkheid werd ons met de paplepel ingegoten en het ‘advies’ werd Schoevers directiesecretaresse. Niet mijn eerste keuze, maar … ik heb inderdaad vanaf mijn 18e niet zonder werk gezeten en het was een goede basis voor veel verschillende dienstverlenende functies bij de overheid en in het bedrijfsleven.

In mijn zeer uiteenlopende loopbaan waarbij ik van de ene baan in de andere rolde, heb ik o.a. veel (mensen-)kennis en ervaring mogen opdoen in verscheidene dienstverlenende functies en in de meest uiteenlopende situaties. Ook mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling heeft een enorme boost gehad.

Lees verder …