Pinnen

Het tarief staat voor de tijd dat je in mijn praktijk bent, dus inclusief intake, hele consult tot en met afronding. Tarieven zijn inclusief BTW, betaling graag met PIN.

Ik ben als ‘Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut met Plato normering’ aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Dit betekent dat consulten bij Praktijk Uit & Thuis door zorgverzekeraars worden vergoed. De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald hoe je aanvullend verzekering bent voor alternatieve zorg.

Kijk hier voor meer informatie over vergoeding van mijn consulten door zorgverzekeraars.

 

40

30 minuten

 BEHANDELING / MASSAGE


CONTACT

50

45 minuten

 BEHANDELING / MASSAGE


CONTACT

60

60 minuten

 BEHANDELING / MASSAGE


CONTACT

65

75 minuten

 BEHANDELING / MASSAGE


CONTACT

75

90 minuten

 BEHANDELING / MASSAGE


CONTACT

30

elk bedrag vanaf € 30,-

KADOBON


CONTACT

30

30 minuten

 STOELMASSAGE


CONTACT

60

45 - 60 minuten

YOGAMASSAGE


CONTACT

10

Gelijkgestemden Nieuwe Wereld

WORKSHOP


CONTACT

60

Triggerpoint Therapie Zelfbehandeling

WORKSHOP


CONTACT

95

ontspanningsmassage (p.p.)

WORKSHOP


CONTACT
 

Kadobon

Er zijn weer nieuwe kadobonnen voor alle consulten (massages en behandelingen) verkrijgbaar, tegen elk gewenst bedrag. Op de achterzijde kan je zelf de boodschap of wens schrijven voor degene aan wie je de kadobon wilt geven. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

Pinnen

Alleen pinnen

Contante betalingen zijn niet mogelijk. Betalingen alleen met PIN, zowel in de praktijk als op locatie.

 

Massage

Gebruik handdoeken van de praktijk

Graag zelf twee badlakens meebrengen om warm onder te liggen? Van mij krijg je een schoon laken op de behandeltafel, zo kunnen we de waskosten delen. Gebruik handdoeken van de praktijk is € 5,00.

 

Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

Deze betalingsvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandelovereenkomst tussen de cliënt en Praktijk Uit & Thuis.

 

BATC behandelovereenkomst

Met de ondertekening van de BATC behandelovereenkomst verklaren cliënt en therapeut kennis te hebben genomen van, en in te stemmen met, de bepalingen waaronder de uitvoering van de overeenkomst zal plaats vinden.

 

Privacy verklaring AVG

Voorheen hadden de EU lidstaten nog hun eigen nationale wetten, maar per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) door middel van de privacyverklaring. Deze nieuwe Europese privacywet, zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt.

In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik als natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van PRAKTIJK uit & Thuis heb te voldoen. Lees hier verder >>>