Tarieven particulieren


N I E U W

ONTSPANNINGSMASSAGE
60 minuten

relax & ontspanning
meer informatie

HERFST ACTIE
10% korting

oktober & november 2023

van € 62,50 voor € 56,25

30 minuten STOELMASSAGE

37,50/

60 minuten

62,50/

90 minuten

82,50/

WORKSHOP Triggerpoint Zelfbehandeling

65,00/

WORKSHOP ontspanningsmassage (p.p.)

97,50/

Vergoeding consulten door zorgverzekeraar                            

Met de aansluiting bij de beroepsorgantisatie BATC als ‘Complementair Therapeut’  worden consulten bij Praktijk Uit & Thuis door een aantal zorgverzekeraars (deels) vergoed.

De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald door wat je aanvullende verzekering is. Kijk hier voor meer informatie over vergoeding van mijn consulten door zorgverzekeraars.

Cadeaubon

Een mooi cadeaubon voor een fijne ontspanningsmassage (behandeling therapie mag ook) aan je vriend, vriendin, partner, collega of andere relatie! Tegen elk gewenst bedrag.
Voor een verjaardag, jubileum, bij de feestdagen als sinterklaas of kerst!

Op de achterzijde is volop ruimte voor een leuke persoonlijke boodschap.
Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Massage

Gebruik handdoeken van de praktijk

Graag zelf twee badlakens en een handdoek meebrengen.
Gebruik handdoeken van de praktijk is € 5,00.

Betalingsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden

De betalingsvoorwaarden maken onderdeel uit van de behandelovereenkomst tussen jou als cliënt en mij als therapeut van Praktijk Uit & Thuis.

BATC behandelovereenkomst

Met de ondertekening van de BATC behandelovereenkomst verklaren cliënt en therapeut kennis te hebben genomen van, en in te stemmen met, de bepalingen waaronder de uitvoering van de overeenkomst zal plaats vinden.

Intakeformulier
Een (korte) intake is altijd een vast onderdeel vooraf aan de behandeling. Om voor jou en mij efficiënt en kostenbesparend te zijn, mail ik je graag vooraf aan je eerste afspraak een intakeformulier. Zo komen we ook sneller aan de kern, het onderzoek en de behandeling toe.
Kom je voor een ontspanningsmassage, dan is een korte mondelinge intake in de praktijk voldoende.

Behandeldiagnose behandelingen
Om een goede behandeldiagnose te kunnen vaststellen, om jouw klachten zo goed mogelijk te behandelen, is onderzoek vooraf nodig. Kinesiologie (of bewegingsleer) is de wetenschap die zich bezighoudt met de motoriek van het menselijk lichaam.

Op de factuur wordt daarom de term ‘kinesiologie’ gehanteerd, wat betekent: “De kinesiologie baseert zich op onderzoek naar de biomechanica, de anatomie en de fysiologie om de motoriek van het menselijk lichaam te evalueren: hoe het lichaam beweegt, functioneert en presteert, en om bij mensen bij wie beweging, functionering en prestatie haperen deze zo veel mogelijk te herstellen, of te verbeteren voor het dagelijks functioneren zoals in recreatie (hobby), werk of sport. In de ergonomie wordt kinesiologische kennis gebruikt voor het evalueren en creëren van een betere werkomgeving.”

Privacy verklaring AVG

Voorheen hadden de EU lidstaten nog hun eigen nationale wetten, maar vanaf 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) door middel van de privacyverklaring. Deze nieuwe Europese privacywet, zorgt ervoor dat in de hele EU dezelfde privacywetgeving geldt.

In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik als natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van PRAKTIJK uit & Thuis heb te voldoen. Lees hier verder >>>