Corona

laatste update website d.d. 1 mei 2020

Praktijk Uit & Thuis.
Voor particulier en bedrijf.
Voor therapie en massage.

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut
Joyce Hogenbirk
06 104 909 31
praktijkuitenthuis@gmail.com


Activiteiten praktijk m.b.t. Coronavirus

VOORLOPIG worden er geen afspraken gemaakt in de praktijk.

 

Ik neem z.s.m. contact met je op wanneer dat weer mogelijk is

of neem contact op met mij

wanneer de praktijk weer open kan voor consulten.


Welk consult is er nog wel mogelijk?

1 op 1 op afstand via telefoon of beeldbellen:

consult coaching / bewustwording
energetisch consult

Nu TIJDELIJK 30% KORTING op de consulten die nog mogelijk zijn.

De korting wordt gegeven zolang deze situatie in onze samenleving bestaat en men daardoor geen of niet voldoende inkomen kan verwerven. Bijstand aan zzp-ers wordt nu verleend voor 3 maanden vanaf 1 maart 2020. Vooralsnog volg ik die lijn, en zal mijn korting derhalve bestaan tot 1 juni a.s.

Korting geldt voor iedereen. Niet alleen voor degenen in onze samenleving die getroffen zijn in hun inkomen als gevolg van deze situatie.

Omdat jouw gezondheid niet alleen van belang is voor JOU, maar voor ONS ALLEN!

Kijk hier voor de tijdelijke tarieven.


Sterk immuunsysteem

Het gaat er in deze tijd om, dat je immuunsysteem sterker is dan anders. Dat geldt bij elke griepgolf welke vaak valt in deze maanden van het jaar.

Niet iedereen is besmet met het / een virus én dan nog wil het ook niet zeggen dat je er (dood)ziek van wordt. Versterken van je immuunsysteem geldt voor iedereen, is altijd goed, en kan op verschillende manieren. Denk hierbij nu vooral aan minimaal 1000 mg Vitamine C, magnesium, selenium, zink met vitamine B6, B12 en D3. Magnesium is nu zeer belangrijk als hulp om vastzittend slijm op te lossen. Natuurlijk zijn er nog andere dingen maar het advies is … dit in ieder geval.

Andere manieren
Gezonde voeding (vers fruit, verse groenten, geen verpakte voeding en al helemaal geen junkfood), voedingssupplementen (zie hierboven), (liefst buiten-) sport / beweging, meditatie, rust en ontspanning (ja, dat betekent óók op tijd naar bed) en zeker nu met het lekkere zonnetje … gratis VIT D oppikken!
Doe leuke dingen, dingen waar je blij van wordt. En doe het vooral met elkaar. Met je vrienden en je gezin, je kinderen, je familie! Verander deze tijd in een tijd van quality time!

Als het je geruststelt, houdt dan rekening met afstand en hygiëne, maar laat je niet gek maken. Ga ermee om zoals je anders ook met het griepvirus zou zijn omgegaan. Gewoon, op een verstandige manier.

Laten we reëel en vooral ook nuchter blijven. Weet dat angst ook je immuunsysteem verlaagt!

Zorg goed voor jezelf. Zorg goed voor elkaar. Altijd en nu in het bijzonder.

Als je nog vragen hebt hoor ik die graag.

Joyce Hogenbirk
06 104 909 31
praktijkuitenthuis@gmail.com