BewustwordingSoms doe je dingen op routine, uit gewoonte, zonder er verder over na te denken. Gebaseerd op normen, waarden, overtuigingen en dogma’s waar je je helemaal niet (meer) van bewust bent omdat het zo gewoon voor je is (geworden). Misschien heb je dit gedrag zo aangeleerd (gekregen), terwijl het eigenlijk helemaal niet bij je past? Dingen doen op een manier die niet bij je past, kan leiden tot fysiek en mentale klachten. Een bewustwordingsgesprek werkt helend, en kan je helpen uit deze vicieuze cirkel te komen.

Alles is energie. Positieve energie werkt helend, rustgevend, ontspannend, en brengt je dichter bij jezelf. Werken met energie is al eeuwen oud en hoort bij ons mens zijn, we zijn er ons alleen niet meer van bewust, en van vervreemd.

Bewustwordingsgesprek (coaching)

Bewust worden, of bewust zijn, helpt je om weer beter in balans te komen, te zijn en te blijven. Ik noem het dan ook meestal intuïtieve bewustwording, omdat het veel te maken heeft met je intuïtie, doen wat goed voelt voor jou. Soms doe je dingen op routine, uit gewoonte, zonder er verder over na te denken.
Misschien heb je dit zo aangeleerd en dit gedrag niet aangepast aan wat bij jou zelf past. Misschien ben je intussen verandert, heb je andere inzichten gekregen maar je gedrag of gedachten nog niet aangepast? Dit kunnen juist de dingen zijn die je spanning opleveren, omdat lichaam en geest samenwerken, één zijn en dus reageren op elkaar.
Een bewustwordingsgesprek is bedoeld als coaching en is geen psychotherapie.

Het is de tijd van grote verandering op de aarde, in de mens, waarbij we steeds meer onszelf worden.  Die verandering kan echter leiden tot onrust, chaos en verwarring bij wat je nu ervaart in jezelf. Ineens merk je dat je andere keuzes wilt maken, ergens andere ideeën over hebt dan voorheen.

Ieder mens, iedere ziel, volgt zijn eigen pad en eigen tempo om zijn / haar gewenste ervaringen op te doen in dit leven.
Als je gedachten en ideeën over jezelf, en/of over je omgeving veranderen, kan het zijn dat je geen (goede) aansluiting (meer) vindt in je omgeving. Misschien ben je intuïtiever geworden, voel je situaties en mensen sneller goed aan? Daardoor kunnen er nu ineens verschillen ontstaan met mensen met wie je voorheen goed kon opschieten (familie, partner, vrienden, collega’s).

Een bewustwordingsgeprek (coachen) gaat om spiegelen over wat je ervaart, waarom, wat je anders zou willen? Het kan je een stap verder helpen in jouw bewustwordingsproces en kan leiden tot gewenste veranderingen in je leven.
Het voor jezelf gaan staan, zal ervoor zorgen dat je beter in je eigen kracht komt. Dit houdt je gezond en zal klachten voorkomen. Jouw groei helpt jezelf en anderen op deze aarde. Onderschat niet de kracht die dáár van uitgaat.

Bewustwordingsgesprekken zijn mogelijk één op één (praktijkafspraak) of met gelijkgestemden in kleine bijeenkomsten (workshop).

Ervaring leert dat het fijn is om het gesprek af te sluiten met een Shiatsu stoelmassage door de kleding heen of een korte ontspanningsmassage van nek en schouders met olie. Zo is lichaam en geest weer beter in balans!

Energetisch consult (Reiki / biosensor)

Ervaringen met Reiki (oneindige levensenergie) of biosensor gaan uit van de krachtige liefdevolle energie die door ons heen stroomt en (zelf)helend werkt.

Je energie beter laten stromen,

  • werkt ontspannend en helend op fysiek, psychisch, emotioneel en spiritueel niveau,
  • geeft diepere inzichten in je leven,
  • heft energetische blokkades op,
  • leert je meer te vertrouwen op wat je innerlijk, je intuïtie, je gevoel zegt,
  • laat je energie weer stromen. Levensenergie!

 

Door een betere verbinding met ons innerlijk (God / Hoger Zelf) ervaar je meer liefde en voel je je gelukkiger.

Ervaar wat energie met je doet, en leer beter je eigen levenspad te volgen. Leer wat er mag zijn, los te laten of het nieuwe toe te laten in je leven. Wordt meer en meer jezelf. Dan zal je gelukkiger zijn. Geluk is liefde. Jij bent liefde. In liefde kan je jezelf zijn.

  • Zijn wie je bent, dát is geluk! ~ Erasmus

  • Bewust

    “Heerlijk dat je mijn spieren nog hebt behandeld voorafgaande aan mijn  halve marathon. Ik heb nog veel moeten denken aan ons laatste gesprek en ik heb me wederom voorgenomen om me de komende periode weer te richten op positieve mensen en activiteiten en me niet mee te laten zuigen in negativisme of pessimisme. Bedankt.”    Bert