Missie, visie en CV

Na het behalen van het diploma van de vakopleiding Sportmassage in 2004, ben ik begonnen met praktijk Praktijk Uit & Thuis.
Mijn enthousiasme (‘de trein’) was niet meer te stoppen en ben ik mij blijven scholen met diverse opleidingen, trainingen en workshops, tot natuurgeneeskundig therapeut nu.
Meer hierover kan je lezen bij mijn ‘missie en visie’ en over ‘Joyce en CV‘.

Een hapto-/traumatherapeut gaf me eens het compliment: “Het klopte. Maximale afstand in maximale dichtbijheid. Dichtbij en ver weg genoeg. De cliënt-therapeut verhouding is goed.”
En zo hoort het ook vind ik. Dit is voor mij een hele belangrijke basis om vanuit (samen!) te werken.
Een basis die je vertrouwen geeft, en een setting creëert waarin je je gezien en gehoord, en veilig kunt voelen.

 

Missie

Behulpzaam zijn bij je bewustwordingsproces,
naar kracht, vrijheid, eenheid en verbinding,
in denken, voelen en ervaren in jezelf en je omgeving,
in professionele afstand en dichtbijheid,
met de juiste aandacht.

Visie

Alle behandelingen en massages in de praktijk zijn erop gericht het gezonde lichaam (en geest) gezond te houden. Het is een totaliteit van mogelijkheden, om negatieve veranderingen aan de gezondheid vanuit sportbeoefening of het dagelijks leven te voorkomen en lichaam en geest in balans te houden.

Lees verder …

Joyce en CV

Na de middelbare school wilde ik graag fysiotherapeut worden, maar de banen lagen in die sector op dat moment niet voor het oprapen. Financiële onafhankelijkheid werd ons met de paplepel ingegoten en het ‘advies’ werd Schoevers directiesecretaresse. Niet mijn eerste keuze, maar … ik heb inderdaad vanaf mijn 18e niet zonder werk gezeten en het was een goede basis voor veel verschillende dienstverlenende functies bij de overheid en in het bedrijfsleven.

In mijn zeer uiteenlopende loopbaan waarbij ik van de ene baan in de andere rolde, heb ik o.a. veel kennis en ervaring mogen opdoen in het omgaan met mensen in de meest uiteenlopende situaties. Ik heb veel geleerd en inzicht mogen krijgen in het functioneren van mensen, over hun eigen gedrag of ten opzichte van elkaar, over jezelf kunnen zijn te allen tijde, … of niet. Ook mijn eigen persoonlijke (spirituele) ontwikkeling heeft een enorme boost gehad.

Lees verder …