Nieuwe workshop ‘Nieuwe Wereld’

Particulieren

Het oude loslaten en open staan voor het nieuwe zonder oordeel is … worden wie je werkelijk bent, in liefdevolle verbinding met jezelf, anderen en alles wat is.

Dit is een avond door en voor gelijkgestemden in deze Nieuwe Tijd. Voor en door mensen die wakker zijn (realiseren wat er in de wereld plaatsvindt en wat nodig is voor een individuele en collectieve verandering) en bewust ZIJN (spirituele inzichten, ervaringen hebben).

Bij gelijkgestemden zijn er een gemeenschappelijke overeenkomsten waardoor men zich gesteund, (h)erkent, gehoord en gezien voelt.
De avond wordt door de deelnemers daarom zelf ingevuld. Voor iedereen is er ruimte te delen wat er voor jou belangrijk is.

Deze workshops komen voort uit door cliënten aan mij gestelde vraag, in de vorm van een workshop aandacht te geven aan (het huidige veranderende proces van) ‘bewust wórden, en bewust zíjn’ .

In deze tijd van grote verandering op aarde en in de mensheid, wordt de behoefte steeds groter om in persoon, ‘van mens tot mens’, (nieuwe) gedachten en ervaringen met elkaar te delen. Soms lukt dat delen met anderen niet (meer) omdat je persoonlijke ontwikkeling niet gelijk op gaat.
Deze bijeenkomst biedt een gelegenheid aan de keukentafel, om als gelijkgestemden elkaar te kunnen ontmoeten en te delen over wat al deze veranderingen  in bewustzijn (zowel fysiek, mentaal, energetisch, als spiritueel) betekenen? Voor jou, je omgeving, hoe je dit ervaart en wat het met jou doet?

Het biedt een gelegenheid waarbij jij je in veiligheid, gehoord en gezien kan voelen, (h)erkenning en bevestiging kan ervaren, voor je innerlijk weten, voor wie jij bent, waar je jezelf kan zijn zonder oordeel … Er alleen maar ‘zijn’ en luisteren kan natuurlijk ook!

Aandacht voor het (on)bewuste geeft rust en zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest. Het is een verdiepingsslag die veel mensen op dit moment maken, en je dichter bij jezelf brengt. Het voor jezelf gaan staan, en laten zien wie je werkelijk bent, zorgt er ook voor dat je beter in je eigen kracht komt te staan.
Jouw innerlijke groei helpt jezelf én anderen op aarde. Onderschat niet de kracht die daar van uitgaat.

Een bewustwordingsproces is je eigen proces waarin ik je graag op verschillende manieren bij help. Deze bijeenkomst is er één van. Zodat jij kan worden wie je werkelijk bent!