Nieuw: workshop ontspanningsmassage

In de workshop leer je vaardigheden om de ander een fijne ontspanningsmassage te geven die effectief is om te geven en heerlijk om te ontvangen. De workshop is bedoeld om aan deel te nemen voor 2 personen, zodat je allebei kunt oefenen en ervaren.

De aangeboden structuur van de massage geeft je houvast waardoor het steeds gemakkelijker voor je wordt de massage uit te voeren.
Tevens is er aandacht voor je houding en de uitvoering van de verschillende handgrepen, om te voorkomen dat je klachten krijgt als gevolg van het masseren.

Inbegrepen bij de workshop is :

•    professionele massageolie,
•    gebruik van de elektrisch bedienbare massagetafel,
•    een schoon laken voor op de massagetafel.

Wel graag je eigen badhanddoeken meenemen om zelf onder te liggen.
Als je daarmee wilt oefenen kan je eventueel ook je eigen massagetafel meenemen.

Soms kan je het beste de deelnemers het zelf laten verwoorden … :

Sanne en Taurus hebben thuis een massagetafel staan en masseren elkaar regelmatig. Sanne leek het leuk om Taurus de workshop voor zijn verjaardag cadeau te geven en stuurde een e-mail naar de praktijk.

“Graag zouden we de juiste houding voor tijdens het masseren aanleren en nieuwe ideeën krijgen qua massagestijlen, massagegrepen, om elkaar een ontspannende massage te kunnen geven voor de rug, nek en schouders.”

Feedback van Sanne twee weken later op de workshop:

“De workshop was voor ons beiden zeer verhelderend, veel geleerd. Qua opbouw, is deze massage de ideale vorm om als basis aan te leren, waarna je het zelfstandig kan aanvullen. Het is prettig om ergens aan vast te kunnen houden.
Ik heb vooral jouw rust en luisterend oor als prettig ervaren.

Natuurlijk mag je onze feedback gebruiken voor je site, ik gun het anderen ook om zo’n bijzondere middag mee te maken.
Je ziet ons zeker nog een keer terug … Dus nogmaals bedankt!”