Nieuws

Wat is er in de wereld gaande?

Laatst bijgewerkt: 24 september 2020


INLEIDING – Terwijl er op de achtergrond een media oorlog plaatsvindt en mensen onderling nog steeds meer verdeeld worden, probeer ik op deze pagina (en internet in het algemeen) nog enigszins het kaf van het koren te scheiden. En anders doet Facebook het wel voor me. Veel (goede, juiste) info wordt momenteel ook van mijn tijdlijn verwijderd … Daarom probeer ik hier zoveel mogelijk te verzamelen.

Er is veel verwarring rond ‘evidence based’ informatie en informatie wat volgens velen nergens op gebaseerd is. Ik denk dat dat precies de scheiding van de oude en nieuwe wereld aangeeft. Er haakt nogal wat aan evidence based’ informatie. Naast dat deze onderzoeken vaak andere belangen dient (‘follow the money’ – wie heeft er belang bij deze uitslag van dit onderzoek?) kun je je afvragen wat meer waarde heeft.
Vele eerlijke onafhankelijk klokkenluiders als journalisten, artsen, onderzoekers, wetenschappers, bankiers die de waarheid naar buiten willen, laten dagelijks wereldwijd veel info los op internet. Het wordt misschien alleen niet allemaal op eenzelfde manier verzameld, gedeeld, verspreid en zeker niet of verdraaid in MSM (Mainstream Media). Maar dat wil niet zeggen dat het geen goede informatie kan zijn. Connecting the dots … Zie het in een groter geheel en niet alleen op wat er nu naar buiten komt maar ook wat er bijvoorbeeld de afgelopen 25 jaar al is ontdekt. Mensen weten al heel lang dat dingen niet kloppen.
Er is momenteel ongelooflijk veel censuur. Vele waarschuwingen zijn uitgedeeld en accounts op Twitter, YouTube, Facebook zijn (tijdelijk) verwijderd op het moment dat zij (te dicht?) bij de waarheid kwamen.

Datzelfde geldt  bijvoorbeeld ook voor de brandbrieven aan de kamerleden van artsen (11-08-2020) en GGZ (28-07-2020). Net als longarts David Prins (mei 2020) stappen zij uit hun comfortzone en komen met vragen. Veel vragen. Op basis van hun kennis, wetenschap. Dit wordt niet in de MSM gemeld, omdat het tegen het ‘narrative’ in is van overheid en hun beroepsverenigingen. Artsen riskeren hiermee berispingen, hun baan, aanzien, status en hun accounts op social media die worden verwijderd omdat zij zich uitspreken. Over de hele wereld. Ze worden niet gehoord. Ze noemen het ‘het debat aangaan’ maar dat gebeurd dus niet. Wat klopt hier dan niet?

Kijk en luister ook naar minister Van Haga die Van Dissel terecht kamervragen stelt (22-09-2020) en zet zelf je vraagtekens.
Van Dissel – Positieve test betekend niet besmettelijk
1:11:04 – Van HAGA: “De betrouwbaarheid van de testen vormt de grondslag voor de corona maatregelen en de angst voor de 2e golf. Als er reden is om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de PCR testen dan vind ik dat dat onafhankelijk onderzocht moet worden.”
1:13:33 – Van Dissel: “Dat je naar je uitslagen moet kijken en niet zonder meer in alle gevallen kan uitlezen. Ik denk dat dat in NL zorgvuldig gebeurt. Je zal altijd een geringe marges hebben van fout positief, fout negatief, dat kan soms niet anders.
Het tweede wat u noemt en dat is ook wel een belangrijk iets, is dat we ons natuurlijk realiseren dat een positieve PCR test betekent dat je genetisch materiaal aantoont maar niet per definitie dat je levend virus aantoont, en dus ook niet per definitie dat je levend virus aantoont waar iemand ziek van bent. Dus daar heeft u volkomen gelijk in. Ook dat speelt natuurlijk mee in de interpretatie. …”

Veel informatie – Er is heel veel informatie waardoor je gemakkelijk kunt verzanden in details. Het is onmogelijk je hier volledig inzicht te verschaffen. Daarvoor is het gewoon té groot! Ik probeer deze pagina regelmatig te updaten met recente info waarvan ik denk dat het je verder kan helpen. Het is de informatie waarmee ik in aanraking kom en ik sluit ook niet uit dat het de informatie is die bij mij aansluit.
Zoek naar informatie die bij jou past, die goed voelt, logisch lijkt. Blijf zoveel mogelijk neutraal en laat je niet te veel meeslepen allerlei richtingen op. Aanschouw, laat het over je heen komen.
Besef dat angst een agenda is, wat je immuunsysteem aantast, je weerstand verlaagd, en waar je dus ziek van kan worden. Blijf in de liefde en vertrouwen. Doe de dingen waar je je goed bij voelt, blij van wordt. Vooral, met elkaar!

Op naar een liefdevolle nieuwe wereld, SAMEN! – Het is heel moeilijk om tussen alle informatie die tot onze beschikking staat een goede keuze te maken, temeer omdat ook veel informatie achter de schermen ons niet bereikt. Bij alle negatieve info die op je afkomt kan soms de moed in je schoenen zakken.
Zoek steun en zoek gelijkgestemden op. Deel informatie, maak elkaar wijzer. Oordeel niet, over jezelf niet of een ander, daar wordt je zelf en niemand anders wijzer van. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje met een gezamenlijk doel: een liefdevolle vredelievende samenleving. Toch?

Houd vertrouwen! Luister naar mooie muziek, bijvoorbeeld dit prachtige lied van Celtic Woman: Someday …   😉

In deze video (1:38:14) van 20 juli 2020 – een hele mooie opsomming van wat DJT de laatste maanden gedaan heeft. Het maakt heel duidelijk hoe het spel gespeeld is / wordt en waarom!
Echt een must watch voor meer inzicht. Helaas zonder NL ondertiteling …

In deze video van Project Camelot (Kerry Cassidy) en Charlie Freak (20 aug 2020) “Q, TRUMP AND THE FUTURE – RAY OF HOPE AND INSPIRATION” leggen zij e.e.a. goed uit. ‘”Seeing is believing” geldt als je nog niet goed door ‘de sluier’ heen kan kijken en nog niet doorziet wat er werkelijk gebeurt. De focus ligt op Donald Trump, Q en hun team, hun vorderingen en resultaten. Deze video helpt om een aantal dingen beter te begrijpen. Helaas een hele zit, maar de moeite waard. Jammer genoeg niet NL ondertiteld.

Transformatie – Waar het om draait nu is denk de transformatie op aarde, in de mensheid, van een lager bewustzijn van ego, macht, geld, verdeel en heers naar een hoger bewustzijn van liefde, saamhorigheid, samen, samenwerking, ondersteuning, blijheid, genieten, van betekenis zijn voor jezelf en voor een ander. In eenheid met jezelf, een ander, de natuur. Van binnenuit. Vanuit je hart.
Naar mijn idee, gevoel, intuïtie, innerlijk weten, is dit waar alles momenteel om draait.
Terwijl de (liefdevolle éénheids-) energie op aarde en vanuit het universum hoger wordt, wordt in deze eindtijd de wereld in kampen en verwarring verdeeld. Zowel op macro niveau (wereldwijd) en micro niveau (in ons zelf). Steeds belangrijker wordt te bepalen waar jij staat (met jouw liefdevolle energie voor jezelf, anderen, de natuur, de wereld in het algemeen). Waar jij heen wilt.

Van 3D (3e dimensie) naar 5D (5e dimensie). We staan al voor de deur van de 5e dimensie. Ik voel en zie de verandering die gaande is in de mensen die ik privé en zakelijk, via de praktijk ontmoet.

Als je de rode lijn niet ziet, dan kan je op zoek gaan naar meer informatie. Focus je gericht op een bepaald thema, of in het algemeen op de verbanden (‘connecting the dots’).

Er wordt naar mijn gevoel toegewerkt naar een climax. En hoezeer alle (des)informatie nu ook doorklinkt, ik vertrouw op een positieve verandering die al decennia zo niet eeuwen geleden is ingezet en onomkeerbaar is. De tijd van ommekeer is … NU! Letterlijk.

Ik denk dat meer de grote lijn dan de details belangrijk zijn nu. Het gaat er denk ik om dat je (een beetje) begrijpt wat er plaatsvindt en waarom. Wat er goed gaat en wat niet. En zelfs dat is niet altijd allemaal zichtbaar en dus te volgen, laat staan te begrijpen.

Nogmaals, het is onmogelijk om alles te kunnen weten. Dat was altijd al zo, in tijden zonder internet, en dat is nu alleen nog maar meer geworden ook omdat alles nu op alle vlakken in het licht wordt gesteld. Probeer alleen de grote lijn van bedrog, corruptie, ego, macht en vooral alle misdaden tegen de mensheid te zien. Dat is al heel wat.


HCQ – ACTUEEL –
dr. (en jurist!) Simone Gold
pleit voor vrijgeven HCQ.
En ze kan het heel goed onderbouwen. Kijk naar deze video. NL ondertiteld.

Dokter Geoff Mitchell : “COVID-19 besmettingen en doden in landen met malaria extreem laag”.
Hij zegt dat dit door twee redenen te verklaren is : inkomende reizigers gebruiken anti malaria medicijnen (aan HCQ verwant) en brengen een Corona besmetting daarom niet over naar het land.
En … in het land zélf gebruiken veel mensen ook anti malaria medicijnen (HCQ) waardoor een eventuele besmetting niet leidt tot grote uitbraken.

Corona – De simpele waarheid in minder dan 7 minuten (gecensureerd door Youtube) – De Youtube versie van deze video werd binnen 36u en ruim 75.000 views verwijderd omdat de video ‘niet in lijn met de WHO richtlijnen” was. Deze waanzin moet stoppen!
Super goed filmpje! Deze heeeeeeel graag massaal delen! Hiermee kunnen we hopelijk wat angst onder de mensen wegnemen.

 Brandbrief van de GGZ:
Wij, een grote groep (GZ-)psychologen, psychiaters, orthopedagogen, (psycho-) therapeuten, pedagogen, coaches en overige professionals binnen de hulpverlening, de academische wereld en de GGZ, stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen. Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.”

Journaliste Sylvain La Forest over Trump voor Oriental Review, een onafhankelijk collectief van freelance journalisten, bloggers en politieke analisten: “Het is tijd geworden dat iedereen begrijpt waar Donald Trump echt mee bezig is …”. Zij heeft al meerdere stukken over hem geschreven.

Sara Cunial over de corrupte van de deep state in het Italiaanse parlement. Zij spreekt er hier heel duidelijk (NL ondertiteld) over. Sara Cunial is een onafhankelijke politica in Italië nadat ze zich heeft losgemaakt van de 5-sterren beweging. Zo langzamerhand begint het door te dringen. Ook binnen de politiek.

Hier zegt dr. Maria van Kerhove het toch heel duidelijk: “Uit de gegevens die wij hebben blijkt het nog steeds zeldzaam dat mensen zonder symptomen vervolgens een ander persoon besmet.” Hiermee wordt de grondslag voor een anderhalve meter samenleving volledig onderuit gehaald. Heel vreemd dat het advies van de WHO echter niet wordt aangepast en ook landen niet zelf de maatregelen aanpassen. Raar. Zet je aan het denken, toch?

Immunoloog dr. Carla Peeters, die verschillende jaren werkzaam was op het RIVM: “De praktijk leert dat de maatregelen van de anderhalvemeter-economie en het dragen van mondkapjes geen aanwijsbare positieve impact hebben op de vermindering van het aantal besmettingen met het SARS-COV-2-virus.
Integendeel: steeds meer wetenschappelijke publicaties tonen dat de maatregelen een averechts effect hebben op de gezondheid en economie.Door het wegnemen van deze maatregelen kan de angst afnemen waardoor mensen weer gezonder eten, meer bewegen en beter slapen.
Factoren die een positieve invloed hebben op de gezondheid en daardoor een betere immuniteit en bescherming tegen de verspreiding van virussen, die meer kansen creëren voor een duurzaam herstel van de economie en minder schadelijk zijn voor het milieu. In recent gepubliceerde onderzoeken is geen aanvullend bewijs voor het dragen van mondkapjes gevonden.
De onderzoeken die veel in de media geciteerd worden, leveren geen aanvullend bewijs voor het stimuleren van het dragen van mondkapjes door gezonde mensen.
Het door de WHO gefinancierde onderzoek gepubliceerd in de Lancet presenteert een indirecte conclusie over de effectiviteit van het dragen van mondkapjes door gezonde mensen om de verspreiding van het virus te voorkomen, aan de hand van enkele case studies in een gezinssituatie.
De Duitse studie van het onderzoeksinstituut IZA toont aan dat de introductie van mondkapjes geen effect had op de infectieverspreiding. >>>”

 


 

Gedachten zijn krachten. Misschien ga je de straat niet op maar wil je wel een petitie tekenen? Nu de noodwet even iets naar de achtergrond is gegaan, lijkt mij het tekenen van petities tegen de 1,5 meter maatregel wat meer prioriteit en actualiteit hebben, omdat die dus nog niet van tafel is.
Gezien het aantal petities kan het zijn dat niet iedereen van alle petities op de hoogte is.
Deze zijn er om te tekenen:

Op petities.com – ‘Een 1,5 meter wet Nee !!’  (118.066 handtekeningen op dit moment)
Op petities.nl – ‘Geen niet te handhaven 1,5 meter-wet’ (3.889 handtekeningen op dit moment)
Op petitie24.nl – ‘Tegen 1,5 meter opnemen in de wet’ (383 handtekeningen op dit moment)
Op smartexit.nu – ‘De 1.5 meter samenleving is onwerkbaar en onnodig’ (initiatief van Klaas Hummel en Maurice de Hond)
Op1.5xbeter.nu – ‘WIJ GAAN VOOR ‘SMART-DISTANCE’ (Deze stichting is opgericht door een grote groep werknemers en werkgevers die hier belangeloos aan werken.)

 


Zie hieronder twee stukken. Als je die leest begrijp je mogelijk ook beter wat ik bedoel.

Dit eerste stuk geeft exact weer in welke veranderingen we zitten als mensheid op alle vlakken in onze samenleving en waarom het belangrijk is dat de verandering plaatsvindt, en zichtbaar wordt. Dat dit hele proces gaat over een innerlijke verandering per persoon en in zijn geheel als collectief.

“De horoscoop van deze eclips laat zien dat er vernieuwing komt van het maatschappelijke bestuur. Dit betekent veranderingen van bestaande modellen waarin wij functioneren en het opnieuw uitvinden van nieuwe vormen en structuren.
De huidige bestuurlijke modellen en vormen zijn verouderd, dat weten we al een tijdje, maar het ziet er naar uit dat er ook echt actie ondernomen gaat worden en een nieuwe stroom nu echt op gang is.
De situatie rondom het coronavirus heeft de verouderde aannames en rekenmodellen waarmee bestuurders werken, zichtbaar gemaakt.”

Bundelen van krachten – De protesten en activiteiten die we nu gaan zien worden vanuit de massa (het collectief) georganiseerd. Het geheel komt in actie. Vooral de diversiteit en het bij elkaar brengen van verschillende professionele conclusies en disciplines zullen elkaar aanvullen en versterken.

Deze uitwisseling van diversiteit van informatie is wat werkelijke inzichten en oplossingen gaat brengen. Het bundelen van krachten gaat het hele plaatje zichtbaar maken. Handelend optreden alsof het een eenheid is, zal een bijzondere ervaring geven. Dat is wat aan het gebeuren is en een vlucht zal nemen.”   >>>

Dit tweede stuk is ook heel bemoedigend en geeft ook de grote komende verandering (‘het event’) aan. “Het is waarlijk de meest opwindende tijd om nu op de planeet Aarde te leven. Dit is waarvoor je hier kwam, om dit te bereiken, en wij kunnen je vertellen dat je 100% succesvol bent geweest op jouw grote missie in deze wereld!

Ons is gevraagd om je te vertellen dat: “Op een persoonlijk niveau jij je sterker gaat voelen, meer liefdevol, meer energetisch en gezonder. Elke cel in jouw lichaam is volledig opnieuw gecodeerd op de meest goddelijke manier door dit krachtige inkomende 5D licht, en jouw wezen zal nu gevuld gaan worden met hogere niveaus van inspiratie en creativiteit terwijl deze nieuwe Gouden-Eeuw-energie de Aarde doordrenkt.
Je wordt gevuld met hoog vibrationele levenskracht, grote macht en licht, terwijl wij spreken, en je zult spoedig weten dat iets wonderbaarlijks met je is gebeurd.

Het is een grote tijd van genezing en regeneratie, en de tijd van het gaan van duister in het licht, en van dood in leven. Het deel van jou dat een lange tijd weg was zal nu volledig terug tot leven komen als jouw beker overloopt met de overvloed van leven, dat verzekeren we je.
Tijdens al de energetische activiteit die vandaag heeft plaatsgevonden, hebben lichtwezens over de gehele planeet al een ongelooflijke golf van 5D energie opgemerkt die hun auravelden en hun fysieke lichamen binnenkomt.” >>>

 


 

Stichting Vaccinvrij op YouTube

Prachtig positief verhaal van dr. Zach Bush.

1:22:11 lang maar zeker de moeite waard. Je kan het ook in stukjes bekijken? Aanrader!

“De driedubbel gecertificeerde medische arts, Dr. Zach, voegt zich bij Del Bigtree in een evolutionaire discussie over waarom het Coronavirus hier is, wat het ons probeert te vertellen, en hoe we uit de duisternis komen.”

 


 

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt op basis van de cijfers de coronamaatregelen ‘flauwe kul’. Hij legt in dit interview uit waarom kinderen tot 16 jaar niet vatbaar zijn en welke risicogroepen er wel zijn.
Maatregelen als 1,5 meter, mondkapjes en de lockdown noemt hij ‘onzin’ en het vaccin komt er niet.

Pierre Capel (74) hoort zelf tot de risicogroep en vertelt wat hijzelf zou doen bij besmetting. De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens hem wel.

 


 

De spoedwet zou per 1 juli niet haalbaar zijn zegt de Jonge. Ik hoop dat deze onder druk van onze samenleving, geleerden, wetenschappers, en andere professionals er nooit zal komen. Het dient ons gewoonweg niet.

De Raad voor de Rechtspraak: “De verschillende coronamaatregelen die het kabinet in een tijdelijke spoedwet wil gieten, raken de grondrechten van burgers, zoals het recht op privacy, de vrijheid van demonstratie en de godsdienstvrijheid. Het is onduidelijk wat de gevolgen daarvan zijn voor burgers, schrijft de Raad voor de rechtspraak maandag.” >>>”

De Nederlandse Orde van Advoaten (NOvA) staat kritisch tegenover het wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19. “Hiermee wil de overheid voor langere termijn een juridische basis creëren voor coronamaatregelen in de anderhalvemetersamenleving. Zowel wat betreft omvang, proportionaliteit als effectiviteit zijn hier de nodige vraagtekens bij te plaatsen.”

Wim Voermans, hoogleraar staatsrecht aan de Universiteit Leiden zegt: “met deze wet gaan we terug naar de tijd van koning Willem I”.

We staan op (vrijwel) NUL besmettingen

Maurice de Hond stelde na zijn data analyse: het aantal besmettingen is in Nederland op dit moment vrijwel NUL.

Hoogleraar klinische virologie Louis Kroes (LUMC) :  “In de normale buitenwereld gaat het je echt niet lukken het virus over te dragen.”

Volgens Jan Grandjean (hoogleraar en hartchirurg) en Alaattin Ozdemir (anesthesioloog) “is het hoog tijd de angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.” Corona leidt volgens de medici helemaal niet tot buitensporig veel slachtoffers. Het zijn bovendien hoofdzakelijk ouderen, mensen met veel overgewicht en patiënten die meer onder de leden hebben, en de dood hoort nu eenmaal bij het leven. “Van de besmette mensen overlijdt slechts een heel klein percentage”, stellen ze.
“Nu de corona-epidemie in Nederland beteugeld lijkt te zijn, is het moment rijp voor reflectie”, zeggen ze. Daarbij speelt een rol dat volgens hen de maatregelen hebben geleid tot meer ziekte en sterfte onder hartpatiënten.
Het coronabeleid is volgens Grandjean en Ozdemir te veel op aannames en onzekerheden gebaseerd en is voorbijgegaan aan allerlei sociaal-maatschappelijke en economische gevolgen. De maatregelen mogen niet zonder brede discussie geruisloos overgaan in het nieuwe normaal.
Want we hoeven niet zo bang te zijn dat we een ander besmetten, helemaal niet in de buitenlucht.
Daarmee is het afschaffen van veel buitenevenementen, het verbod op samen komen in de tuin, helemaal niet nodig.

 Vergroten bewustzijn met nieuwe inzichten – Over de hele wereld worden nu vele mensen zich bewust van de onderdrukking en beroving van onze vrijheid. Thans wordt dat zichtbaar onder het mom van ‘Covid’. Covid is maar een middel om het doel te bereiken.

9/11 en aanzetten tot angst en controle over de mensheid – Een aanzet tot angst om op die manier meer controle te krijgen over de mensheid was bijvoorbeeld ook 9/11. Er is ontzettend veel onderzoek en bewijs dat dit opzet is geweest, controlled demoliton. Het is onmogelijk dat een vliegtuig zich in zoveel lagen beton en staal kan boren. De explosies zijn niet van het vliegtuig maar van explosieven die eerder geplaatst waren. Zie dit filmpje.

In NL wordt er nu door ‘de gewone burger’ alles aan gedaan om verdere onderdrukking en beroving van onze vrijheden door onze eigen overheid te voorkomen.

Ella* maakte een duidelijk blog over wat er allemaal nu in Nederland speelt.Wouter Raatgever
deed aangifte tegen Hugo de Jonge, Hans Brug (Directeur Gen. RIVM), Jaap van Dissel en Miriam Sturkenboom (adviescommissie voor de WHO en ass. Professor UMC). Wouter Raatgever identificeert het RIVM en de WHO als criminele organisaties die samenspannen tegen de mensheid.

De aangifte tegen Hugo de Jonge is gebaseerd op het feit dat hij de grondwet overtreedt. Wouter Raatgever roept niet alleen op om eveneens aangifte te doen, maar ook om op 21 juni 2020 naar het Malieveld in Den Haag te komen.

Ella* formuleerd het heel duidelijk in haar blog d.d. 28 juli 2020:“In Nederland is het voorschrijven van HCQ voor Covid-19 verboden door de Gezondheidsraad, nadat huisarts Rob Elens een video online had gezet om een pleidooi te houden voor het Zelenka-protocol (HCQ in combinatie met zink en een antibioticum).
Er zijn volgens officiële cijfers in Nederland inmiddels ruim 6000 mensen aan de ziekte gestorven.
Als in een later stadium blijkt dat het geneesmiddel ten onrechte is verboden, is een strafrechtelijke vervolging en aansprakelijkstelling niet ondenkbaar. Dat geldt eveneens voor de enorme (economische) schade die ontstaat als gevolg van de coronamaatregelen.Bond (tegen) Overheidszaken
“Corona openheid en aansprakelijkheid” (petitie tekenen is gesloten nu) Daarnaast is er uiteraard ook het initiatief van de Bond (tegen) Overheidszaken. Zij stellen dat er geen grondwettelijke basis is voor de maatregelen. Steeds meer juristen komen tot een vergelijkbare conclusie en het verzet en bezwaren tegen de voorgenomen noodwet neemt toe. Lees hier hun persbericht van 5 mei jl.

Wil je ook geen slachtoffer zijn van de coronamaatregelen en de spoedwet waarin je van jouw privacy, lichamelijke onaantastbaarheid, huisrecht, vrijheidsrecht en inkomsten wordt beroofd met mogelijk schadelijke effecten op je lichaam en geest? Het zijn jouw (en mijn!) fundamentele grondrechten en mensenrechten die worden ontnomen! Zeg STOP tegen deze krankzinnigheid… “

Claim jouw rechten. Zonder jouw wilsverklaring (art 3.33 BW) is een persoonlijke dienstbaarheid in welke benaming dan ook niet te dulden (art. 1.1 lid 2 BW), anders wordt een onrechtmatige daad tegen jou gepleegd met recht op een schadevergoeding (art. 6.162 BW). De Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt jou in staat om Mark Rutte, Hugo de Jonge en Jaap van Dissel hardhandig op de vingers te tikken en een dagvergoeding te eisen voor het ontnemen van jouw vrijheid en productiviteit.De petities liegen er niet om. Neem er alsjeblieft aan deel.

PETITIE te tekenen tot 31 december 2020 – “Verzoek tot het ontslaan van het huidige kabinet”
Teken en deel deze zoveel mogelijk! Onze vrijheid hangt ervan af! – nu 18.575 ondertekeningen: ” Deze petitie is niet gericht aan het kabinet, maar aan degene die ministers kan ontslaan, namelijk de Koning. Het huidige kabinet vertegenwoordigt steeds minder het Nederlandse volk. Ongeacht de politieke voorkeur, het land van herkomst, beroep, leeftijd, en mening over EU, klimaat, zorg, het handhaven van wetten enz., zijn er nog maar weinig mensen echt blij met Rutte-III. Het volk is haar stem kwijt.
Wij hebben geen vertrouwen meer in dit kabinet, zien de toekomst – als dit zo doorgaat – somber in en vragen daarom uw steun. Wij zullen u zeer erkentelijk zijn.
Wanneer u tekent is het belangrijk dat u de petitie regelmatig deelt, zodat meer mensen er van weten en ook tekenen.”


PETITIE te tekenen tot uiterlijk 28 juli 2020 – “Nee tegen de spoedwet”

MELDPUNT NEDERLAND – Teken deze alsjeblieft: “De grondregels dienen de burgers te beschermen tegen onrecht en machtsmisbruik. Nu heeft men aan de top (met corona als excuus) besloten om met een spoedwet onze vrijheden in te perken. Wij hebben hier nooit voor getekend! BLIJF AF VAN ONZE GRONDRECHTEN! WIJ DE BURGERS VAN NEDERLAND ZEGGEN KEIHARD NEE!”

 

PETITIE te tekenen tot 14 juni 2020 – “Tegen verplichte vaccinatie en tegen inperking vrijheid niet-gevaccineerden”
Teken deze ook alsjeblieft: – nu 12.248 ondertekeningen – “Er bestaat een groter wordende twijfel, of de beslissingen die onze overheid inzake Covid-19 neemt, nog steeds in het belang staan van de burger en hun welzijn. De petitie is tegen het verplichten van vaccinaties tegen infectieziekten en het mogelijk beperken van vrijheid van niet-gevaccineerden. >>>”


PETITIE dd 7 mei 2020
En deze vanuit Rome nota bene – “The inalienable rights of citizens have in many cases been violated and their fundamental freedoms, including the exercise of freedom of worship, expression and movement, have been disproportionately and unjustifiably restricted.”
Ook ondertekent door ‘intellectuals, doctors, lawyers, journalists and professionals’: “The facts have shown that, under the pretext of the Covid-19 epidemic, the inalienable rights of citizens have in many cases been violated and their fundamental freedoms, including the exercise of freedom of worship, expression and movement, have been disproportionately and unjustifiably restricted.
Public health must not, and cannot, become an alibi for infringing on the rights of millions of people around the world, let alone for depriving the civil authority of its duty to act wisely for the common good. This is particularly true as growing doubts emerge from several quarters about the actual contagiousness, danger and resistance of the virus. Many authoritative voices in the world of science and medicine confirm that the media’s alarmism about Covid-19 appears to be absolutely unjustified. >>>”

Dit is een OPROEP door Archbishop Carlo Maria Viganò, Archbishop en Apostolic Nuncio, sommige kardinalen, bischops en vele priesters. “Het is een petitie tegen de maatregelen van COVID waarbij ongegrond en buiten proportioneel onze vrijheden worden aangetast wereldwijd. Vele hooggeachte stemmen (zie lijst deelnemers) wereldwijd vanuit de wereld van wetenschap en geneeskunde bevestigen dat het media alarm absoluut ongerechtvaardigd is.”

Dit is een hele belangrijke oproep. Nieuwe leiders staan op en zoeken de openheid. Het is allang geen conspiracy meer. Het zijn feiten. De enige echte werkelijkheid waar we heel lang vandaan gehouden zijn. Maar het hek is van de dam, er is geen houden meer aan. Uit alle hoeken van de wereld stapt men echter nu naar voren voor het redden van de mensheid uit de klauwen van een duistere kleine groep met een duistere agenda.


PETITIE ter info –
kan niet meer worden getekend “Stop de noodwet, laat u uw rechten niet afnemen”
54.278 ondertekeningen – “Stop de noodwet om de noodverordeningen voor covid-19 te legaliseren. Stop deze waanzin en teken deze petitie om de noodwet te stoppen.

PETITIE Nederlandse huisartsen EINDE CORONA CRISIS: Overheid sta behandeling van COVID-19 met HCQ en zink toe!”

36.902 ondertekeningen: “COVID-19 heeft vreselijke gevolgen maar er bestaat gelukkig een behandeling die, mits vroeg toegepast, uitstekende resultaten laat zien. Huisartsen moeten lijdzaam afwachten tot hun patiënten zodanig verslechteren dat ze eindelijk naar het ziekenhuis mogen alwaar bijna 50% komt te overlijden.”

BLOG ELLA STER  hierover: “Failliet of doodziek door Big Pharma? Dat moet niet kunnen. Kom in actie!”

Dr. Lozano heeft haar eigen onthullende onderzoek gedaan: “Dr. Lozano behandelt tot op de dag van vandaag COVID-patiënten. Ze is de leugens spuugzat en ziet dat een volledige samenleving wordt afgesloten voor…. niets. Hier doet ze haar verhaal.

PETITIE voor onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” voor hun medisch wangedrag en misdaden tegen de mensheid.

Bill Gates (Foundation) heeft niet alleen het patent op COVID19 maar ook het VACCIN straks hierop. Hij verdient hier goud geld mee. Is dat niet op z’n minst een beetje vreemd en vraagt dit om meer onderzoek?


 

Opsluiting van onze ouderen is (nog) niet rechtsgeldig?

“Er zijn vele mensen in Nederland die zich afvragen wat er aan de hand is. Burgers delen hun verhaal, informeren zich en of zoeken uit wat hun rechten zijn. Het zijn gewone, normale, liefdevolle en verstandige burgers. En eindelijk… ze kunnen niet langer worden weggezet als complotdenkers of anti-vaxxers.
Het middel is erger dan de kwaal. Ouderen die ongevraagd door de overheid ‘beschermd worden’ met sociaal isolement, worden niet beschermd. Ze gaan hard achteruit, kwijnen weg en sterven van ellende en eenzaamheid. Wie van u voelt dat we hier niet langer in mee kunnen gaan?”

Het RIVM legt helemaal geen regels op. Het zijn adviezen! Dat is al vanaf het begin bekend! Zie je in wat voor vuil woordspelletje je gemanipuleerd wordt en we ondertussen tegen elkaar opgezet worden?

“RIVM-site, daar stond niets over de opsluiting van ouderen. Alleen dat het een advies was. Daarna het wetboek erbij gepakt. Daar was alleen te vinden dat mensen nooit vastgehouden mogen worden. Artikel 11 van de grondwet, Artikel 15 van de grondwet en Artikel 22 van de grondwet waren duidelijk (aanrader om dit te lezen).”

En daarom willen ze de ‘spoedwet’, ‘noodwet’, of hoe ze het ook maar willen noemen, er zo graag doordrukken! Om opsluiting van ons allemaal legaal te maken.
Dit is helaas geen fantasie maar werkelijkheid.

En zie ook dit erg bemoedigende bericht!

Bewoners en familie verpleeghuizen dreigen met juridische stappen tegen Staat

“Sinds deze week zijn coronamaatregelen in verpleeghuizen verder versoepeld, maar sommige verpleeghuizen hebben nog een veel te strenge bezoekregeling, vinden bewoners.

In Amsterdam sleept de cliëntenraad van verpleeghuis Vondelstede zorginstelling Amsta nu voor de rechter om soepelere regels af te dwingen.”

 


 

Laat je niet afleiden (het huidige geweld, een ‘Noodwet’, maatregelen, BLM, of hoe moeilijk het Trump gemaakt wordt met zijn impeachment (hoax) o.a.) Het gaat om de aankomende verkiezingen van Trump en ons onderling te verdelen. Waarom? Omdat we SAMEN veel krachtiger zijn dan alleen!
Wat in de VS gebeurt heeft effect op de hele wereld en daarom ook in NL. Alles is met elkaar verbonden.


Trump zegt “STOP!” tegen de WHO –
In deze tweet laat Trump zijn brief aan de WHO (4 pagina’s) zien. Hij windt er geen doekjes om.

Het duidelijkste is de laatste alinea (PDF). Hoewel het kwaad over de hele wereld is verspreid zit de kern wel in Amerika. Daar moet de ontmanteling eerst beginnen, en van daaruit volgt de rest van de wereld. Trump zegt toch altijd ‘”AMERICA FIRST!”. Daar heeft hij nu aan toegevoegd: “EUROPE SECOND!”

Het is een enorm schaakspel over het blootleggen; het teniet doen en volledig stoppen van alle misdaden tegen de mensheid.

Corona – wat kan je er nog van geloven?

Veel informatie is tegenstrijdig, onduidelijk, onvolledig. Er woedt een werkelijke informatie oorlog wat dat betreft. Je vraagt je echt af wat er in hemelsnaam in Wuhang is gebeurd en wat er voor de wereld geheim gehouden wordt.
Duidelijk is intussen de dubieuze rol van de WHO in deze: “Correspondent Vlaskamp noemt de houding van de VN-organisatie tegenover China de ‘val van volgzaamheid’. Wie mee wil profiteren van Chinese initiatieven moet niet aankomen met kritiek op de Chinese leiding. In deze crisis wordt pijnlijk duidelijk dat de WHO liever knietje wrijft met Beijing dan zich bekommert om de gezondheid van de wereldbevolking. Daarmee heeft de WHO z’n geloofwaardigheid verloren. Met de lessen uit het verleden, het gebruik van bevoegdheden, een alerte en kritische houding naar de Chinese autoriteiten en minder vriendjespolitiek had de WHO de wereld een pandemie kunnen besparen.

De WHO heeft ernstig verzaakt en de Amerikaanse president Trump heeft alle reden om dat aan te kaarten en sancties te verbinden aan dit wangedrag.
Want als de aanpak van de WHO en van China niet verandert zal deze pandemie natuurlijk niet de laatste zijn.”

Dat is dus waarom Trump de miljoenen dollars voor het WHO heeft stilgelegd (14 april 2020) in verband met nader onderzoek naar deze organisatie.

Trump is – terecht – de politieke spelletjes met de Democraten (elite, Cabal) meer dan zat: “We need people for this crisis, and we don’t want any more political games.”


“12 redenen om de anderhalve meter-maatregel en lockdown direct te staken”

EllaSter: “Gaan we daadwerkelijk de anderhalve meter-samenleving als het ‘nieuwe normaal’ omarmen? Of zijn er gegronde redenen om deze maatregelen onmiddellijk te staken? Wanneer de pandemie geen echte pandemie blijkt te zijn, de cijfers gemanipuleerd worden en een werkbaar medicijn wordt gesaboteerd, is er geen noodzaak meer voor het aanhouden van de lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen.”   LEES VERDER >>>NL LONGARTS DAVID PRINS
STELT VRAGEN RONDOM CORONA EN VACCINS

De Nederlandse longarts David Prins doet zijn verhaal over de vaccinatie waanzin rondom de Corona hype.
Terecht! Luister naar hem in deze 8 minuten durende YouTube van zondag 10 mei jl.
Zijn account werd hiervoor geblokt …

GRAAG DELEN! 🙂TWENTSE ARTSEN: ‘1,5 metersamenleving tast onze weerstand juist aan’

Nog meer artsen die in opstand komen.  Zou Rutte naar ze luisteren?

16 mei 2020 :  “De 1,5 metersamenleving heeft voor twee medisch specialisten uit Twente lang genoeg geduurd. Overheid en media maken mensen onnodig bang. Volgens hoogleraar en hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir is het hoog tijd de angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.” WAT KAN JE HET ALLER BESTE DOEN … in een tijd van (meer) virussen?

Ons lichaam is er op gebouwd om ons tegen indringers van buitenaf te beschermen (bacteriën en virussen) door bijvoorbeeld onze huidlaag die doorloopt tot en met de darmen, onze slijmvliezen, trilharen in neus en oren, enz. Waarom zou ons lichaam ons zo goed beschermen? Daar moet een reden voor zijn?
Deze beveiliging is er niet alleen in de wintermaanden maar het hele jaar door toch? 24/7, 365 dagen per jaar  De reden is dat er ALTIJD, ELKE DAG (!) virussen zijn waar we mee te maken hebben en we dus bescherming tegen nodig hebben. En die is er!

Ons immuunsysteem! Dat kan heel veel zelf, maar heeft soms ook een beetje onze hulp nodig. Door middel van de juiste gezonde voeding en supplementen. Ook weer niet in een bepaald deel van het jaar, maar het hele jaar door!

VOORKOMEN is beter dan GENEZEN. Neem in elk geval NOOIT vaccins maar zorg voor jezelf en VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM via voeding of supplementen!

“Uit diverse studies komt naar voren dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties een samenhang lijkt te vertonen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiële nutriënten. Daarnaast zijn er studies die concluderen dat het nemen van supplementen om deze tekorten op te heffen leidt tot een milder verloop danwel dat het helpt om te voorkomen dat een virusinfectie zich voordoet. Bijwerkingen van deze supplementen (ook wel neutraceuticals genoemd) zijn er vaak niet in tegenstelling tot pharmaceuticals.

De 5 meest voorkomende tekorten worden hieronder behandeld en hangen samen met het feit dat veel voedingspatronen eenzijdig zijn en bovendien vaak geprocessed voedsel bevatten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten en life style.”

VUL DEZE TEKORTEN AAN via voeding of supplementen:

1. Zink
2. Quercetine
3. Vitamine C
4. Vitamine D
5. Selenium

Kijk op deze pagina over voeding en leefstijl voor meer informatie!

Bron: https://zelfzorgcovid19.nl/


Onderdrukking van de mensheid, macht en controle.

De mensheid wordt al eeuwenlang onderdrukt door een kleine groep mensen die uit is op alle macht, (ons)  geld, en totale overheersing van de gehele mensheid. Om hun doel te bereiken hebben ze vele misdaden tegen de mensheid gepleegd en zijn we gevangen in een ‘matrix’.
Na de moord op JFK (die deze groep wilde ontmaskeren), is in het geheim een wereldwijde vrijheidsbeweging gevormd om de mensheid te bevrijden uit deze slavernij. Er is 75 jaar aan gewerkt en de tijd van de bevrijding, the endgame, zou zijn … NU.

De corrupte groep die de mensheid op verschillende manieren onderdrukt is beter bekend als de Global Elite, schaduwregering, Cabal, Illuminatie, en de facties (groeperingen als de Nazi’s, Jezuiten).
Denk aan namen van families als de Rothschilds, Rockenfeller, Bush, Clinton, Obama en Soros.

Daarnaast is Robert F. Kennedy actief tegen (o.a.) de corrupte eigen-belangen-eerst Bill Gates met zijn dubieuze vaccinatieprogramma en zijn dubieuze banden met de corrupte WHO.

Zie het YouTube filmpje (11 min) van journalist en onderzoeker Harry Vox, waarin hij in 2014 spreekt over de inhoud van het draaiboek van de Rockefeller Foundation, het NWO plan met betrekking tot de uitroeiing van de mensheid.

Zie het YouTube filmpje (7 min) van Deputy Sara Cunial van het Italiaanse parlement : “Italiaanse overheid verzoekt de arrestatie van Bill Gates”. In dit filmpje legt ze de agenda van de WHO uit, hoe hiervoor COVID19 wordt misbruikt, en welke bedreiging dit vormt voor de vrijheid en het voortbestaan van de mensheid via mindcontrol, oftwel via de main stream media (betaald door de elite, dus zij bepalen het nieuws).

Velen van ons zijn bezig geweest met dit bewustwordingsproces om anderen bewust te maken van deze waarheid, welke voor velen erg schokkend zou kunnen zijn. Klokkenluiders zijn erom vermoord (journalisten, wetenschappers, bankiers, artsen, enz.). Liefdes- en vriendschapsrelaties kwamen onder druk te staan, zijn erdoor ontwricht of verbroken.
Hoe de (door de elite gecontroleerde) media, fake news ging verspreiden (wat pas kwam toen de elite steeds meer in het nauw kwam). Het is er niet altijd geweest, maar is in de wereld gekomen omdat we te machtig werden en te dicht bij de waarheid kwamen. Om ons tegen elkaar op te hitsen, ons onderling te verdelen, om onderlinge haat, verwarring en chaos te creëren.

De onderlinge verdeling (in geloof, ras, huidskleur, levensovertuiging, sexuele voorkeur) zou ons onze kracht tegen het duister doen afnemen en ons in verdeeldheid beter controleerbaar maken. Door het wereldwijde massale ontwaken van mensen ontstond echter het tegenovergestelde effect, doordat steeds meer mensen elkaar vonden en verenigden in de strijd om de waarheid en onze bevrijding.

We leerden over alle informatie die door de Cabal geplaatst werd op internet. Over de achtergronden, de symbolen, de betekenissen. ‘Symbols will be there downfall” wordt  nu vaak gezegd. Hun idee is dat als ze alles in de openbaarheid plaatsen en laten zien, je er bezwaar tegen kunt maken. Doe je dat niet … dan geef je hun ‘toestemming’ voor al hun misdaden.
Het NWO plan is ook te vinden. Ga maar zoeken. En luister maar eens goed naar wat Bill Gates meerdere malen in interviews heeft gezegd over het NWO depopulatie programma.

Het OK teken (handsign) is een satanisch teken wat staat voor de ‘6 6 6’. Het is een voorbeeld van symboliek wat door hun wordt gebruikt en je op verschillende manieren in de samenleving terugvindt. Weet je nog de (gemanipuleerde!) ‘overwinning’ van Rutte bij de laatste verkiezingen? Weet je nog met hoeveel procent? Juist … 66%!

Afgelopen week vond eerherstel plaats van General Flynn’s 33 jaar eervolle dienst. Alles was van Flynn afgenomen, zijn eer, pensioen, zijn huis. In o.a. dit FOX nieuws van 1 mei jl. wordt de corruptie door de FBI en CNN bij het ‘onderzoek naar Flynn’ onthuld.
Flynn is er door de FBI doelbewust ingeluisd door o.a. de corrupte James Comey (FBI) en zijn club mensen. Het ‘nieuws over het onderzoek’ werd dagelijks met leugens, roddels en kwaadspreken gevoed door de uitzendingen van (o.a.) de corrupte CNN en de corrupte – zoals Hannity het noemt – ‘New York TOILETPAPER Times ‘ …  😛
(Wereldwijd zijn de MSM en kranten in handen van de 1% elite, op welke manier onze gedachten worden beïnvloed en geprogrammeerd. Kijk en lees dus bewust. Alles is met elkaar verbonden. Comey behoort ook toe aan deze corrupte 1% elite.)
“Gerechtigheid komt voor iedereen die zijn macht heeft misbruikt.”; Hannity geeft hierin ook zo’n hint (rond 5:40 en 6:10 minuten). Wie het weet, begrijpt zijn bedoeling. Ik ben benieuwd waar IG Barr binnenkort mee komt!

Het werd al eerder bekend, dat dit het zoveelste vooropgezette plan van de elite was om Trump (en Flynn tegelijkertijd) onderuit te halen. Trump (én Melania!) heeft al meerdere aanslagen op zijn leven overleefd. Waarom zou dat zijn?
De bevrijding van de mensheid door o.a. Trump staan de NWO doelen in de weg. Hoe meer we hier van zien, hoe duidelijker wordt wat niet alleen de goede bedoelingen van Trump en zijn team zijn maar ook dat we wel degelijk op de goede weg zijn.
Trump heeft Flynn nu in ere hersteld. Maar geen woord van excuus van CNN. Beoordeel iemand niet op zijn woorden, uiterlijkheden, maar op zijn daden : “Never judge a book by its cover.”
Alles wordt nu omgedraaid zoals ook in het Nederlandse gezegde :  ‘Wie een kuil graaft voor een ander …’.
Trump speelt het spel uit. Elke stap is over nagedacht en bedoeld om de 1% elite in hun eigen graf te laten stuiteren. Let maar op wat er de komende maanden bekend wordt en wat er gaat gebeuren! Het komt allemaal uit. Geen weg meer terug. Snap je waarom ik – ondanks alles wat er nu gebeurt – zoveel vertrouwen heb in een goede afloop en de Nieuwe Wereld?

Q en Trump
Er kwam vanuit het niets ineens een ‘Q’ die op internetQ-crumbs‘ (Q kruimels) met gecodeerde aanwijzingen ging geven. De kruimels zetten de ‘anons’ (anonymous (anonieme) volgers) aan het denken over wat er achter de schermen gaande is. Mede hierdoor werd er een wereldwijd bewustwordingsproces in gang gezet met miljoenen volgers. Zo ontstond een groeiende vrijheidsbeweging voor en achter de schermen die steeds sterker en groter werd; de elite begon zo langzaam aan hun macht te verliezen. Hier een goede uitleg en onderbouwing van het enorme schaakspel waarin Trump is verzeild.

18 okt 2019 – General Paul Vallely“Q-Anon is information that comes out of a group called ‘The Army of Northern Virginia.’
This is a group of military intelligence specialists, of over 800 people that advises the president. The president does not have a lot of confidence in the CIA or the DIA (Defense Intelligence Agency) much anymore. So the President relies on real operators, who are mostly Special Operations type of people. This is where ‘Q’ picks up some of his information.”
VERTAALD in NEDERLANDS:
“Q-anon is informatie afkomstig van een groep genaamd “The army of Northern Virginia.” Dit is een groep van meer dan 800 militaire intelligence specialisten, die president Trump adviseren. Trump heeft niet veel vertrouwen meer in de CIA of de DIA (Defense Intelligence Agency). Daarom vertrouwt hij op werkelijke uitvoerders, de meeste zijn Speciale Operaties type mensen.
Dit is waar Q deels zijn informatie oppikt. “

Laura Eisenhouwer
Laura Eisenhouwer (wakkere en spirituele achterkleindochter van de wakkere president Eisenhouwer) zegt het op 10 april 2020 heel duidelijk in dit korte filmpje namens iedereen: “Cabal, je zal (kan) ons niet hebben. Goodbye.”

Lichtkrachten
Daarbij is er (spirituele) hulp van lichtkrachten (positieve energie) om ons te helpen met onszelf te bevrijden.
Over de ontbinding van de matrix wordt het volgende gesteld: “De afgelopen jaren hebben veel mensen de behoefte gevoeld om hun leven te verkleinen en te vereenvoudigen. Velen zijn begonnen te scheiden van hun oude dingen, of het nu kleding, meubels, borden, boeken, kranten, decoraties, enz. zijn. Kelders, zolders en schuren zijn opgeruimd. Steeds meer mensen merkten de ballast van consumptie op en begonnen zich ervan te scheiden. Hetzelfde gebeurt ook met onze relaties met vrienden, families, partners, werkgevers.
Mensen merkten dat het gemakkelijker werd – sommigen konden het niet uitleggen, maar het werd gemakkelijker voor hen. Sommigen begonnen steeds meer te zoeken naar wat ze echt wilden en nodig hadden … al het andere werd steeds minder belangrijk. En hoe meer ze loslieten, hoe meer hun leven veranderde. De oude vervormde en kunstmatig gecreëerde structuren begonnen meer op te lossen en er ontstonden nieuwe mogelijkheden – naarmate ze meer controle kregen over hun eigen leven.
Het algehele resultaat van dergelijke acties en houdingen betekent dat overheden, economie, banken, politie en leger hun invloed en/of autoriteit blijven verliezen.”
“… Vanuit ons perspectief is jullie wereld nu verdeeld in twee gebieden binnen de energieën van de 4e dimensie die nu de planeet Shan (Aarde) volledig overspoelt. De ineenstorting van de systemen is de ineenstorting van de oude matrixstructuur en de ontbinding van deze tijdlijn tot nul. Nu is het aan jou welke kant je opgaat.” >>>

Als deze (hele of gedeeltelijke) tekst niet met je resoneert, laat het dan vooral los …

Bewustwordingsproces
Ten behoeve van de bevrijding van de mensheid, het ontvouwen van de waarheid en de wereldwijde massa-arrestaties van de Cabal werd door de vrijheidsbeweging een scenario bedacht wat in de loop van de jaren al vele malen noodgedwongen is bijgesteld doordat de Cabal nog teveel macht had. Pas als je je erin gaat verdiepen, begrijp je hoe diep en hoe ver dit ‘rabbit hole’ gaat … Hoe verschrikkelijk complex het is. Hoe alles met elkaar verbonden is.

Er is nu een enorm bewustwordingsproces gaande op wereldwijd en op individueel vlak zowel inhoudelijk, feitelijk, als spiritueel.

Het wordt nu steeds meer zichtbaar wie, welke dubieuze rol heeft gespeeld. Er komt al steeds meer in de MSM. Denk nu bijvoorbeeld tijdens corona aan dr. Fauci, Bill Gates, de WHO. Het heeft een domino effect welke niet meer tegen te houden is.

Onduidelijkheid over ‘Het event’ 
Er zijn vele aanwijzingen dat dit het moment is (the event) waar zolang aan gewerkt en naar toegeleefd is. Er zijn echter (ook voor ons) nog vele vragen. Hoe en welk scenario wordt gevolgd, dat weet niemand 100% precies. Hoeveel onduidelijkheid er ook (nog) is, er is één rode lijn: de val van de Cabal. Zolang de Cabal nog teveel invloed heeft, wordt er echter voorzichtig omgegaan met het vrijgeven van informatie om de uitvoering en het succes van het plan, en de levens van betrokkenen niet onnodig in gevaar te brengen.

We kunnen onderzoek doen, informatie verspreiden, maar verder is het ook afwachten hoe het precies zal gaan.

Ik denk dat het event nu plaatsvindt met alle onthullingen die er zijn. Misschien nog niet zo in de MSM, maar dat komt heel langzaam ook in Nederland. Ik verwacht dat er een punt komt dat de MSM niet langer gesponsord wordt door de elite wanneer arrestaties hebben plaatsgevonden. Ik denk dat er teveel journalisten van de MSM die wel met de waarheid naar buiten willen komen, maar bang zijn voor hun baan of leven. Dus zolang de elite er nog is en de macht en het geld heeft, zal je in de MSM nog veel angstzaaierij en leugens zien. Valt die sturing weg, kan het weleens hard gaan met het echte nieuws …

Op de alternatieve media is dat al zichtbaar. Zie bijvoorbeeld dit interview van Trump bij FOX NEWS (5 min.) op 17 mei jl. Hij kiest niet voor niets dit mediastation. Hij kiest niet voor niets Twitter als mediakanaal. Bijzonder toch?

Mogelijk nieuwe schokkende informatie

Nieuwe informatie kan erg schokkend zijn als je nog van niets weet. Niet alleen omdat je ontdekt dat de overheid aan wie je jouw vertrouwen hebt gegeven, je over alles heeft voorgelogen, maar ook dat dus onze hele samenleving op leugens is gebaseerd.
Dat belangen van bepaalde mensen of organisaties boven het belang van de mensheid is gesteld.
Of, schokkend om te ontdekken welke misdaden er tegen de mensheid zijn gepleegd, en door wie (bijvoorbeeld het WHO, de Bill Gates Foundation, de Clinton Foundation). Hoeveel kinderen over de hele wereld door de Cabal misbruikt zijn voor hun satanische rituelen op de meest afschuwelijke wijze.

Er wordt gesproken over ‘het plan’, ‘the event’, de bevrijding van de aarde wat o.a. gebaseerd is op:

– het bevrijden en opvangen van tientallen misbruikte kinderen wereldwijd uit bijvoorbeeld ondergrondse tunnels van de Cabal – recent in New York en Italië;
– het wegvagen van het drugskartel, een andere poot (bron van financiën) onder de stoel van de Cabal;
– het uitrollen van een nieuw financieel stelsel (economisch, niet-slaven) wat een gelijke verdeling zal geven van rijkdom (GESARA);
– het vrijgeven van bewust bij ons weggehouden vergaande futuristische technologie, wat onze wereld in sprongen zal veranderen en verbeteren (denk aan lichttherapie waar Trump nu over praat in relatie tot corona);
– de waarheid over onze geschiedenis;
– het verdwijnen van armoe en ziekte wereldwijd;
UFO disclosure – denk aan het recent vrijgeven van drie filmpjes door de US luchtmacht. Hier een andere filmpje van een sighting, welke dagelijks toenemen wereldwijd, eerst boven alle grote steden. Sightings nemen ook in Nederland al toe boven bijvoorbeeld Amsterdam. Op deze site kan je zien waar de laatste waren. Je kunt ook je eigen plaatsnaam intoetsen en een alert ontvangen per mail.

Dit … is de weg naar de Nieuwe Wereld waar wij al die jaren met elkaar over spraken. In persoon of via social media. Hoe we de waarheid met elkaar als gelijkgestemden hebben besproken, getracht te achterhalen en te verspreiden, om de mensheid, degenen die ons lief zijn, onze omgeving, (nog) bewust(er) te maken en voor te bereiden op wat er komen gaat. Wereldwijd.

Wat kan je doen?

Belangrijk is dat je je eerst informeert. Ga op zoek naar informatie. Begin bijvoorbeeld bij een onderwerp wat je aanspreekt. Onderzoek de feiten. Alles is met elkaar verbonden dus op een gegeven moment ga je vanzelf het hele plaatje wel zien.
Praat er dan met anderen over. Deel de kennis met elkaar. Informatie kan tegenstrijdig zijn omdat het verschillende belangen zijn en verschillende bronnen. Uit de goede en uit de kwade hoek. Houd daar dus altijd rekening mee en zeker als je er met anderen over praat.
Ga ervan uit dat alles waar is. Want dat is ook zo, het is maar net naar welke bron je kijkt (MSM met gekleurd news of de alternatieve media, maakt al een verschil) én wat je kennis inmiddels is om onderscheid te kunnen maken.
Maak er dus met elkaar geen wedstrijd van. Het gaat er niet om wie, of dat je gelijk hebt. Het gaat erom dat je je bewust bent van dat er een andere agenda tegen de mensheid is en dat die nu wordt uitgespeeld in de ‘end games’. Luister dus naar elkaar en hoe moeilijk dat soms is omdat we zo overtuigd kunnen zijn van onze ideeën, overtuigingen, en waarheid … probeer van elkaar te leren in harmonie. In verdeeldheid staan we zwak. Samen staan we sterk.

Ik kan je ook de documentaire van de Nederlandse (voorheen graancirkel) onderzoeker Janet Ossebaard aanbevelen. Een 10 delige serie, een goede om mee te starten als je nog van niets weet. Helaas zijn op YouTube alleen nog deel 7 t/m 10 zichtbaar; de eerdere delen heeft YouTube al gecensureerd. Hmmm…. waarom is dat?
Gelukkig kan je de hele documentaire nog wel zien door voor E 15,= deze DVD bij Janet te bestellen via haar website. Je krijgt de DVD dan thuisgestuurd. Er is een Nederlands- en Engelstalige versie beschikbaar.

Dit is ook een mooie op YouTube van o.a. Simon Parkes over de huidige ontwikkelingen op het spirituele vlak (ook met de verwijzing naar Laura Eisenhouwer en de Janet Ossebaard) en hoe en waar we op die manier met de mensheid nu (april 2020) staan.

Je kan bijvoorbeeld ook een petitie tekenen zoals hierboven.

Waar vind ik actuele informatie?

Er zijn steeds meer mensen wakker geworden, mensen die hiervan min of meer op de hoogte zijn. Als je steun en uitleg nodig hebt hierover, zoek dan iemand in je omgeving die meer weet. Er is misschien iemand in jouw omgeving waarvan je het misschien niet eens wist. Praat erover met elkaar. Stel elkaar gerust. De bewuste mens is er op voorbereid en wil jou maar al te graag helpen deze schokkende waarheid te begrijpen, te aanvaarden, om samen te gaan bouwen aan een liefdevollere harmonieuze samenleving.

Er zijn vele plaatsen op internet waar je informatie kunt vinden. Het is overweldigend op Twitter, Facebook, YouTube, websites. In het Nederlands, in het Engels. Het is onbegonnen werk om je al die linkjes te geven omdat je denk ik al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Houd het simpel. Als je blijft onderzoeken en lezen, kom je vanzelf verder en zal je steeds meer bevestiging vinden. Begin in het Nederlands, dat is het gemakkelijkste, ook in verband met de gebruikte terminologie.

Ik plaats hieronder ook wat je in het Engels kan volgen.
Deel zoveel mogelijk met anderen om hun ook te helpen inzicht te krijgen in wat er gaande is en helpen om wakker te worden.LINKJES NEDERLANDS

Blogs

– Ella Ster – Val van de Cabal
– Ella Ster – lijst terminologie om te begrijpen waarover gesproken wordt
– Janneke Monschouwer (oud NOS journaliste) – Ander nieuws; wat het journaal niet uitzond
Cobra – The Event – Prepare for Change
– Viruswaarheid – het team van Willem Engel en Jeroen Pols

YouTube
– Janet Ossebaard – Fall Cabal  (ook in het Engels) op Bitchute
– “Val van de Cabal” – liedje van (wakkere!) Lange Frans met op 1:20 verwijzing naar Janet Ossebaard
Ongehoord Nederland

Facebook
mijn eigen FB pagina

Telegram  (soort WhatsApp – dagelijks updates – aan te bevelen)
– Q-anon groep (klik op deze uitnodigingslink om de groep te kunnen volgen)

Twitter
Ella Ster
OngehoordNederland

 LINKJES ENGELS

Twitter
Donald Trump
White House

Internet
Q
White House

YouTube – onderzoeksjournalisten
Simon Parkes
Connecting Consciousness (groep van Simon Parkes)
Tracy Beanz
X22Report
Santa Surfing

YouTube – documentaires
Out of shadows (Q-drop 3951) – interessante documentaire over hoe de MSM (Mainstream Media) en Hollywood de massa controleert door verspreiding van propoganda. Het doel van de docu is een algehele wakkerschudden en het schijnen van licht op hoe we allemaal zijn voorgelogen en gehersenspoeld door een verborgen vijand (Cabal) met een duistere agenda.

THE VENUS PROJECT (initiatief door (de inmiddels overleden) Jacque Fresco) – zijn werk wordt voortgezet door zijn dochter.
EEN PRACHTIGE VOORSTELLING VAN HOE DE NIEUWE WERELD ERUIT KAN GAAN ZIEN … !


 

Ken je verleden, om te kunnen bouwen aan je toekomst …

Als slechts toeschouwers van het enorme schaakspel houden we een slag om de arm over het verloop. Het zijn echter zeker spannende tijden en we zijn heel benieuwd hoe het zich allemaal zal ontvouwen.
Hoe, en hoe snel het allemaal zal gaan weet niemand precies maar ik heb er vertrouwen in dat we uiteindelijk samen gaan bouwen aan een nieuwe mooie liefdevolle toekomst in eenheid, verbinding, gelijkwaardigheid en harmonie. Er zijn teveel mensen op alle lagen in de (wereld)bevolking die dat ook willen. De Nieuwe Wereld kan wel eens eerder zijn dan je denkt…


0