Nieuws

Sponsoring ‘de Bile yn Wicklewood – de Bijl in Wicklewood’

SITUATIE CORONA – SPONSORING VERVALT VOOR NU 

Het Iepenloftspul Wijckel 2020 is helaas tot nader orde uitgesteld.
Sponsoring blijft.


Praktijk Uit & Thuis is officiële sponsor van het Iepenloftspul Wijckel 2020 – een melodieus sprookje over een dorp zonder harmonie.

In Wicklewood – in een klein dorp in Bosgeasia- daar wil iedereen wonen! Het dorp is zeer zelfvoorzienend en beschikt over alle faciliteiten van het verleden. Onder andere een bakker, slager, groenteboer en zelfs een fietsenwinkel.
Alleen, de school is net gesloten. En de fanfare Melodia – hun laatste sociale voorzienigheid – verkeerd in zwaar weer omdat de gemeente is gestopt met subsidiëren en volledig verder wil gaan inzetten op het toerisme.

Maar dat kan niet! Het hart zou uit Wicklewood worden gescheurd en ze zetten allemaal acties op om Melodia te redden. Omdat het plan van Amsterdamsko Lake District op tafel ligt, roept de roem en het geld. Niet alleen Melodia wordt gered, maar ook alle dromen kunnen uitkomen!

Wanneer ‘Plan ALD’ meer vorm krijgt, hoe meer de inwoners in Wicklewood op scherp komen te staan. Wie zit hier eigenlijk op de eerste, en wie zit op de tweede stoel?

In de Bile in Wicklewood zien we een kleine dorpsgemeenschap die steeds meer uit elkaar wordt gedreven. De vraag wordt gesteld hoe ver je als individu gaat in het verkopen van jezelf en je identiteit.

Een ‘documentaire-iepenloftspul’ vol intriges, vriendschappen, humor en muziek.

Wees Welkom in Wicklewood!

0