Nieuws

Wat is er in de wereld gaande?

Laatst bijgewerkt: 15 november 2020

28 oktober 2020 – MOTIE van het lid AZARKAN: De Kamer, gehoord de beraadslaging, spreekt uit “dat er in de toekomst nooit sprake mag zijn van een directe of indirecte coronavaccinatieplicht”, en gaat over tot de orde van de dag. Azarkan. Motie is aangenomen, coronavaccinatieplicht is vervallen! Zie hier de stemmingsuitslag.

INLEIDING – Terwijl er op de achtergrond een media oorlog plaatsvindt en mensen onderling hierdoor steeds meer tegen elkaar uitgespeeld en verdeeld worden, wordt het steeds moeilijker (gemaakt) om onderscheid te maken. Veel (goed onderbouwde, bewezen) info wordt momenteel van internet verwijderd wat de chaos natuurlijk nog groter maakt. Er is ontzettend veel informatie maar de achterstand om inzicht te krijgen wat al eeuwen wordt uitgespeeld, is bijna niet meer te overbruggen.

Ter illustratie dit artikel (02-11-20) en hier is het filmpje, hoe dingen uit zijn verband worden gerukt: “Ambassadeur Pete Hoekstra pakt Twan Huys en leugenachtige Nederlandse media aan: ‘Geweldig!’” – Huys vroeg Hoekstra of het wel verstandig is dat Trump ‘artsen de schuld geeft midden in de coronacrisis’. “Ik ben dit wel gewend van de Nederlandse media,” antwoordde de ambassadeur. “Ze halen uitspraken uit hun verband en geven die verkeerd weer.” En, “Hij (Trump) beschuldigt artsen niet, hij wijst erop hoe het systeem werkt.”

Ik heb er vertrouwen in dat er een moment komt dat de bom barst en iedereen dezelfde inzichten zal krijgen. Of dat nu via TV zal gaan of langs innerlijke, individuele spirituele processen. De energie ervoor is nú en niet meer tegen te houden. Ook al probeer ik deze pagina up-to-date te houden, tegelijkertijd distantieer ik mezelf ervan om deze reden. Het komt wel.

Er is heel veel informatie waardoor je gemakkelijk kunt verzanden in details. Het is onmogelijk je hier volledig inzicht te verschaffen. Daarvoor is het gewoon té groot! Ik probeer deze pagina regelmatig te updaten met recente info waarvan ik denk dat het je verder kan helpen. Zoek naar informatie die bij jou past, die goed voelt, logisch lijkt. Blijf zoveel mogelijk neutraal en laat je niet te veel meeslepen allerlei richtingen op. Aanschouw, laat het over je heen komen.
Besef dat angst een agenda is, wat je immuunsysteem aantast, je weerstand verlaagd, en waar je dus ziek van kan worden. Blijf in de liefde en vertrouwen. Doe de dingen waar je je goed bij voelt, blij van wordt. Vooral, met elkaar! Zoek steun en zoek gelijkgestemden op. Deel informatie, maak elkaar wijzer. Oordeel niet, over jezelf niet of een ander, daar wordt je zelf en niemand anders wijzer van. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje met een gezamenlijk doel: een liefdevolle vredelievende samenleving. Toch?

Houd vertrouwen! Doe dingen waar je blij van wordt! Luister naar mooie muziek, bijvoorbeeld dit prachtige lied van Celtic Woman: Someday …   😉

Belangrijk is denk ik NU bij jezelf te blijven en te voelen wat voor jou waarheid is en goed voelt. Voel welke intentie er van iemand, of een bericht uitgaat. Is dat angst, boosheid, haat, verdeeldheid zaaiend, of gaat het over bijvoorbeeld liefde, vereniging, samen … ?

CONNECTING THE DOTS … Zie alle informatie in een groter geheel en niet alleen op wat er nu naar buiten komt maar ook wat er bijvoorbeeld de afgelopen 25 jaar al is ontdekt. Mensen weten al heel lang dat dingen niet kloppen.
Er is momenteel ongelooflijk veel censuur. Vele waarschuwingen zijn uitgedeeld en accounts op Twitter, YouTube, Facebook zijn (tijdelijk) verwijderd op het moment dat zij (te dicht?) bij de waarheid kwamen. Heel veel mensen raken in de war. Terecht. Velen worden voor conspiracy gekkies uitgemaakt, door degenen die vaak niet verder onderzoek dan MSM.


TIP voor VERTALEN TEKSTEN van bijvoorbeeld Engels naar Nederlands: https://www.vertalen.nu/zinnen/ – zeer accurate vertaling. Mijn voorkeur boven Google.  😉


PRESIDENT TRUMP – welk spel wordt er gespeeld?  In deze video (1:38:14) van 20 juli 2020 – een hele mooie opsomming van wat DJT de laatste maanden gedaan heeft. Het maakt heel duidelijk hoe het spel gespeeld is / wordt en waarom! Echt een must watch voor meer inzicht. Helaas zonder NL ondertiteling …Kijk naar degenen die belang hebben bij de waarheid. Die onzelfzuchtig handelen. Die het doen voor het land, de mensheid, wereldwijd. Voor ou en voor mij. Leer de mensen kennen en niet via MSM. Kijk bijvoorbeeld ook naar de zoon van Donald Trump op Twitter (29-09-2020) : “OMG🚨🚨🚨JUST DECLASSIFIED: The Russia hoax was Hillary’s plan, and the Obama-Biden White House was briefed on it.”  Zie het document in zijn tweet.

GROOTSCHALIGE VERKIEZINGSFRAUDE VS – De bewijzen stapelen zich op. In de Verenigde Staten komt het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt is om stemmen te verwerken, meer en meer onder vuur te liggen, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick. “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.” Bedenk dat niet de media bevoegd is om de ‘president elect’ uit te roepen. Dat kan alleen door het congres.

Journaliste Sylvain La Forest over Trump voor Oriental Review, een onafhankelijk collectief van freelance journalisten, bloggers en politieke analisten: “Het is tijd geworden dat iedereen begrijpt waar Donald Trump echt mee bezig is …”. Zij heeft al meerdere stukken over hem geschreven.

In deze video van Project Camelot leggen (Kerry Cassidy) en Charlie Freak (20 aug 2020) “Q, TRUMP AND THE FUTURE – RAY OF HOPE AND INSPIRATION” e.e.a. goed uit. ‘”Seeing is believing” geldt als je nog niet goed door ‘de sluier’ heen kan kijken en nog niet doorziet wat er werkelijk gebeurt. De focus ligt op Donald Trump, Q en hun team, hun vorderingen en resultaten. Deze video helpt om een aantal dingen beter te begrijpen. Helaas een hele zit, maar de moeite waard. Jammer genoeg niet NL ondertiteld.

JOE BIDEN / VERKIEZINGEN VS 2020
25 oktober 2020
– Joe Biden gechanteerd door de Chinese Communistische Partij – HEEL ACTUEEL NU MET DE VERKIEZINGEN! – Het onlangs gelekte videomateriaal toont Hunter Biden die Chinese kinderen verkracht en martelt. De Chinese Communistische Partij heeft kopieën van de video’s. Daarmee had de Chinese Deep State Joe Biden volledig in de tang. Dit sluit hem uit van presidentschap, maar zal waarschijnlijk veel grotere gevolgen gaan hebben. Lees verder op het blog van EllaSter*.

23 oktober 2020 – Hoe het Hunter Biden-schandaal vader Joe Biden als presidentskandidaat uitschakelt – Lees verder op het blog van EllaSter*.

22 oktober 2020Aanleiding op Archive.today over corruptieschandaal Hunter Biden (vertaald uit Engels): “Deze en andere e-mails van Hunter Biden zijn afkomstig van de harde schijf van een laptop (die van Hunter?) die bij een reparatiewerkplaats is achtergelaten en nooit is opgehaald. Andere e-mails geven aan dat de voormalige vice-president mogelijk een grotere rol heeft gespeeld in de zakelijke transacties van zijn zoon, ondanks zijn beweringen dat hij er niets mee te maken had.”
En; “E-mails onthullen hoe Hunter Biden namens een familie met een Chinees bedrijf probeerde geld te verdienen.”
En; “Bron, over vermeende e-mailketen van Hunter Biden, verifieert bericht over Chinese beleggingsonderneming.”

15 oktober 2020 – CORRUPTIESCHANDAAL Joe Biden – DE TELEGRAAF :  “De New York Post meldt nu dat Hunter Biden, de zoon van, zijn vader in april 2015 voorstelde aan Vadim Pozharskyi, een hoge functionaris van het Oekraïense energiebedrijf Burisma. Hunter was daar toen werkzaam.” >>>  Joe Biden behoort tot de corrupte groep van de Cabal. Zie meer in de alternatieve media (wat zo graag als ‘conspiracy‘ wordt weggezet, ….. begin je nu te snappen waarom? En ook de NewYork Times. Dus wat de NYT stelt als ‘smoking gun’ (alsof het nu pas nieuws zou zijn) is een leugen. Ze hebben de waarheid tegengehouden. En dat lukt nu niet meer.


RECHTSZAAK TEGEN DE MENSHEID
14 oktober 2020 – “Money talks” update Dr. Reiner Fuellmich –
Reiner is al 26 jaar actief als advocaat in Duitsland en Californië. Een hele fijne integere man om naar te luisteren. Goed onderbouwd. Zeer interessant om te volgen. Vandaag een informatieve update (5 min). Hij maakt duidelijk en vooral zichtbaar hoe alles met elkaar verbonden is en welke krachten van invloed zijn.
Zie ook hieronder van 3 oktober jl. waarin hij het Corona comité met de rechtszaak voorstelt aan het publiek.

3 oktober 2020 – WERELDWIJDE RECHTSZAAK i.v.m. C* misdaden tegen de mensheid … Zie hier het filmpje Nederlands ondertiteld (met dank aan Door Frankema van Stichting Vaccinvrij). Deze YouTube opsomming van feiten en analyses door advocaat Dr. Reiner Fuellmich “crimes against humanity” legt de complete corrupte leugen en poppenkast bloot. De nu belangrijkste 49 minuten van je leven!
Advocaat Fuellmich: “Internationale groep advocaten netwerk groeit met de dag. Bewijs PCR test kan geen infecties aantonen.
Alle relevante informatie over schadeclaims van de cliënten zijn te gebruiken in hun thuisland, of (ook) wereldwijd uit de actie zoals zojuist beschreven.

17 oktober 2020Blog EllaSter* – Internationale rechtszaak wegens PCR-test fraude – “De zogenaamde tweede golf is grotendeels gebaseerd op de positieve uitslagen van de PCR-test, met aanhoudende of nieuwe lockdowns en strenge coronamaatregelen als gevolg. Volgens Reiner Fuellmich is er sprake van een coronafraudeschandaal.
De verantwoordelijke partijen zullen worden aangeklaagd in een internationale rechtszaak.” >>> Lees hier haar volledig blog.


C* TESTEN
15 oktober 2020 – TROUW: “Bij het UMC Utrecht zijn patiënten vanaf nu minder snel corona-positief” –
Marten van de Wier – “Spoort de coronatest te veel oude besmettingen op? De discussie loopt nog, maar bij het UMC Utrecht gelden de meest onduidelijke uitkomsten niet meer als ‘positief’. Het medisch laboratorium van UMC Utrecht heeft zijn rapportage van coronatest uitslagen aangepast. Mensen bij wie een heel kleine hoeveelheid virus wordt teruggevonden, krijgen niet meer de uitslag ‘positief’, waar ze die tot drie weken geleden nog wel zouden hebben gehad.” >>> Lees hier de volledige tekst.

13 oktober 2020 – “De crisis is voorbij …” – Ferdinand van der Neut (ABC – Algemeen Burger Collectief): “Goed nieuws, de crisis is voorbij. Er is geen goede reden meer voor de maatregelen.” En dat klopt. Er is een medicijn, niemand hoeft ziek te zijn. Daar begint het al mee. Maar luister verder naar het goede nieuws en de oproep om in je kracht te gaan staan en voor het juiste te kiezen. Nu. Vandaag.

10 oktober 2020 – World Doctors Alliance – bijeenkomst o.l.v. dr. Heiko Schöning – Berlin 10102020: “Better Normal, not New Normal – www.ACU2020.org” YouTube filmpje van het nieuwe comité met doctoren uit Duitsland, NL, Engeland / Ierland / UK, Noorwegen, Zweden, Denemarken.

8 oktober 2020 –  WHO veroordeelt lockdowns – Dr. David Nabarro: “Lockdowns zijn gebruikt om het C* virus onder controle te krijgen.” Nu wordt het succes ervan sterk betwijfeld. Kijk naar wat Dr. David Nabarro van de WHO hierover heeft te zeggen! “Het is zoeken naar een middenweg van maatregelen en toch ook de economie gaande houden.” Dit is de hele video (15:13). Dit is een heel opmerkelijke verandering van standpunt als je deze oproep van maart 2020 van de WHO ernaast legt …?

22 september 2020 – Minister Wybren van Haga – Kijk en luister ook naar Van Haga die Van Dissel terecht kamervragen stelt en zet zelf je vraagtekens.
Van Dissel – Positieve test betekend niet besmettelijk” Van Haga kan je goed volgen op Twitter.
1:11:04 – Van HAGA: “De betrouwbaarheid van de testen vormt de grondslag voor de corona maatregelen en de angst voor de 2e golf. Als er reden is om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de PCR testen dan vind ik dat dat onafhankelijk onderzocht moet worden.”
1:13:33 – Van Dissel: “Dat je naar je uitslagen moet kijken en niet zonder meer in alle gevallen kan uitlezen. Ik denk dat dat in NL zorgvuldig gebeurt. Je zal altijd een geringe marges hebben van fout positief, fout negatief, dat kan soms niet anders. Het tweede wat u noemt en dat is ook wel een belangrijk iets, is dat we ons natuurlijk realiseren dat een positieve PCR test betekent dat je genetisch materiaal aantoont maar niet per definitie dat je levend virus aantoont, en dus ook niet per definitie dat je levend virus aantoont waar iemand ziek van bent. Dus daar heeft u volkomen gelijk in. Ook dat speelt natuurlijk mee in de interpretatie. …”

5 juli 2020 – Immunoloog dr. Carla Peeters, die verschillende jaren werkzaam was op het RIVM: “De praktijk leert dat de maatregelen van de anderhalvemeter-economie en het dragen van mondkapjes geen aanwijsbare positieve impact hebben op de vermindering van het aantal besmettingen met het SARS-COV-2-virus. Integendeel: steeds meer wetenschappelijke publicaties tonen dat de maatregelen een averechts effect hebben op de gezondheid en economie.Door het wegnemen van deze maatregelen kan de angst afnemen waardoor mensen weer gezonder eten, meer bewegen en beter slapen.
De onderzoeken die veel in de media geciteerd worden, leveren geen aanvullend bewijs voor het stimuleren van het dragen van mondkapjes door gezonde mensen. De Duitse studie van het onderzoeksinstituut IZA toont aan dat de introductie van mondkapjes geen effect had op de infectieverspreiding. >>>”

MONDKAPJE en doktersverklaring – Vele artsen en wetenschappers stellen dat het dragen van mondkapjes niet helpen tegen corona besmettingen en zelfs gezondheidsnadelen kennen. Mondkapjes benemen je de adem, en daarmee dus zuurstof. Je kunt er dus zuurstoftekort van krijgen, en verder hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties.

Vele artsen en wetenschappers hebben verklaard dat mondkapjes ongezond zijn. Download en print de doktersverklaring van deze website om te kunnen tonen tijdens het niet dragen van een mondkapje. Een handhaver die je gezondheid en de integriteit van de verklarende artsen respecteert, zal je met rust moeten laten. Zie hier ook het RIVM filmpje dat een mondkapje in het dagelijks leven geen meerwaarde heeft. Het filmpje is intussen van de site verwijderd. Je kunt je afvragen waarom … Het strookt waarschijnlijk niet met de corrupte politieke agenda …?


HCQ – ACTUEEL –
dr. (en jurist!) Simone Gold
pleit voor vrijgeven HCQ. En ze kan het heel goed onderbouwen. Kijk naar deze video. NL ondertiteld.

Dokter Geoff Mitchell : “COVID-19 besmettingen en doden in landen met malaria extreem laag”. Hij zegt dat dit door twee redenen te verklaren is : inkomende reizigers gebruiken anti malaria medicijnen (aan HCQ verwant) en brengen een Corona besmetting daarom niet over naar het land. En … in het land zélf gebruiken veel mensen ook anti malaria medicijnen (HCQ) waardoor een eventuele besmetting niet leidt tot grote uitbraken.

Corona – De simpele waarheid in minder dan 7 minuten (gecensureerd door Youtube) – De Youtube versie van deze video werd binnen 36u en ruim 75.000 views verwijderd omdat de video ‘niet in lijn met de WHO richtlijnen” was. Deze waanzin moet stoppen!
Super goed filmpje! Deze heeeeeeel graag massaal delen! Hiermee kunnen we hopelijk wat angst onder de mensen wegnemen.

28 juli 2020 – Brandbrief van de GGZ: Wij, een grote groep (GZ-)psychologen, psychiaters, orthopedagogen, (psycho-) therapeuten, pedagogen, coaches en overige professionals binnen de hulpverlening, de academische wereld en de GGZ, stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen. Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.”

20 juni 2020 – Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt op basis van de cijfers de coronamaatregelen ‘flauwe kul’. Hij legt in dit interview uit waarom kinderen tot 16 jaar niet vatbaar zijn en welke risicogroepen er wel zijn. Maatregelen als 1,5 meter, mondkapjes en de lockdown noemt hij ‘onzin’ en het vaccin komt er niet. Pierre Capel (74) hoort zelf tot de risicogroep en vertelt wat hijzelf zou doen bij besmetting. De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens hem wel.

16 mei 2020: TWENTSE ARTSEN: ‘1,5 metersamenleving tast onze weerstand juist aan’ – Nog meer artsen die in opstand komen.  Zou Rutte naar ze luisteren? “De 1,5 metersamenleving heeft voor twee medisch specialisten uit Twente lang genoeg geduurd. Overheid en media maken mensen onnodig bang. Volgens hoogleraar en hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir is het hoog tijd de angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.” 


De spoedwet zou per 1 juli niet haalbaar zijn zegt de Jonge. Ik hoop dat deze onder druk van onze samenleving, geleerden, wetenschappers, en andere professionals er nooit zal komen. Het dient ons gewoonweg niet.

De Raad voor de Rechtspraak: “De verschillende coronamaatregelen die het kabinet in een tijdelijke spoedwet wil gieten, raken de grondrechten van burgers, zoals het recht op privacy, de vrijheid van demonstratie en de godsdienstvrijheid. Het is onduidelijk wat de gevolgen daarvan zijn voor burgers, schrijft de Raad voor de rechtspraak maandag.” >>>”

De Nederlandse Orde van Advoaten (NOvA) staat kritisch tegenover het wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19. “Hiermee wil de overheid voor langere termijn een juridische basis creëren voor coronamaatregelen in de anderhalvemetersamenleving. Zowel wat betreft omvang, proportionaliteit als effectiviteit zijn hier de nodige vraagtekens bij te plaatsen.”

Maurice de Hond stelde na zijn data analyse: het aantal besmettingen is in Nederland op dit moment vrijwel NUL. Hoogleraar klinische virologie Louis Kroes (LUMC) :  “In de normale buitenwereld gaat het je echt niet lukken het virus over te dragen.” Volgens Jan Grandjean (hoogleraar en hartchirurg) en Alaattin Ozdemir (anesthesioloog) “is het hoog tijd de angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.”  Google maar eens op deze namen of kijk op de social media.


Vergroten bewustzijn met nieuwe inzichten – Over de hele wereld worden nu vele mensen zich bewust van de onderdrukking en beroving van onze vrijheid. Thans wordt dat zichtbaar onder het mom van ‘Covid’. Covid is maar een middel om het doel te bereiken.

9/11 en aanzetten tot angst en controle over de mensheid – Een aanzet tot angst om op die manier meer controle te krijgen over de mensheid was bijvoorbeeld ook 9/11. Er is ontzettend veel onderzoek en bewijs dat dit opzet is geweest, controlled demoliton. Het is onmogelijk dat een vliegtuig zich in zoveel lagen beton en staal kan boren. De explosies zijn niet van het vliegtuig maar van explosieven die eerder geplaatst waren. Zie dit filmpje.

In NL wordt er nu door ‘de gewone burger’ alles aan gedaan om verdere onderdrukking en beroving van onze vrijheden door onze eigen overheid te voorkomen. EllaSter* maakte een duidelijk blog over wat er allemaal nu in Nederland speelt.

Zie hieronder twee stukken. Als je die leest begrijp je mogelijk ook beter welke transformatie we in zitten.

Eerste stuk : geeft exact weer in welke veranderingen we zitten als mensheid op alle vlakken in onze samenleving en waarom het belangrijk is dat de verandering plaatsvindt, en zichtbaar wordt. Dat dit hele proces gaat over een innerlijke verandering per persoon en in zijn geheel als collectief.

2e stuk Event 2020 – Dit tweede stuk is ook heel bemoedigend en geeft ook de grote komende verandering (‘het event’) aan. “Het is waarlijk de meest opwindende tijd om nu op de planeet Aarde te leven. Dit is waarvoor je hier kwam, om dit te bereiken, en wij kunnen je vertellen dat je 100% succesvol bent geweest op jouw grote missie in deze wereld! >>>


Zach Bush  – Prachtig positief verhaal, 1:22:11 lang maar zeker de moeite waard. Je kan het ook in stukjes bekijken? Aanrader! “De driedubbel gecertificeerde medische arts, Dr. Zach, voegt zich bij Del Bigtree in een evolutionaire discussie over waarom het Coronavirus hier is, wat het ons probeert te vertellen, en hoe we uit de duisternis komen.” Zie Stichting Vaccinvrij op YouTube


 

Dr. Lozano heeft haar eigen onthullende onderzoek gedaan: “Dr. Lozano behandelt tot op de dag van vandaag COVID-patiënten. Ze is de leugens spuugzat en ziet dat een volledige samenleving wordt afgesloten voor…. niets. Hier doet ze haar verhaal.

PETITIE voor onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” voor hun medisch wangedrag en misdaden tegen de mensheid.

Bill Gates (Foundation) heeft niet alleen het patent op COVID19 maar ook het VACCIN straks hierop. Hij verdient hier goud geld mee. Is dat niet op z’n minst een beetje vreemd en vraagt dit om meer onderzoek?


Trump zegt “STOP!” tegen de WHO – In deze tweet laat Trump zijn brief aan de WHO (4 pagina’s) zien. Hij windt er geen doekjes om. Het duidelijkste is de laatste alinea (PDF).
Hoewel het kwaad over de hele wereld is verspreid zit de kern wel in Amerika. Daar moet de ontmanteling eerst beginnen, en van daaruit volgt de rest van de wereld. Trump zegt toch altijd ‘”AMERICA FIRST!”. Daar heeft hij nu aan toegevoegd: “EUROPE SECOND!”

De WHO heeft ernstig verzaakt en de Amerikaanse president Trump heeft alle reden om dat aan te kaarten en sancties te verbinden aan dit wangedrag.
Hij is een enorm schaakspel over het blootleggen; het teniet doen en volledig stoppen van alle misdaden tegen de mensheid. Want als de aanpak van de WHO en van China niet verandert zal deze pandemie natuurlijk niet de laatste zijn.”

Dat is dus waarom Trump de miljoenen dollars voor het WHO heeft stilgelegd (14 april 2020) in verband met nader onderzoek naar deze organisatie. Trump is – terecht – de politieke spelletjes met de Democraten (elite, Cabal) meer dan zat: “We need people for this crisis, and we don’t want any more political games.”

18 mei 2020 – Sara Cunial over de corruptie van de deep state in het Italiaanse parlement. Zij spreekt er hier heel duidelijk (NL ondertiteld) over. Sara Cunial is een onafhankelijke politica in Italië nadat ze zich heeft losgemaakt van de 5-sterren beweging. Zo langzamerhand begint het door te dringen. Ook binnen de politiek.

Hier zegt dr. Maria van Kerhove het toch heel duidelijk (opmerkelijk dat de tweet is verwijderd!!) : “Uit de gegevens die wij hebben blijkt het nog steeds zeldzaam dat mensen zonder symptomen vervolgens een ander persoon besmet.” Hiermee wordt de grondslag voor een anderhalve meter samenleving volledig onderuit gehaald. Heel vreemd dat het advies van de WHO echter niet wordt aangepast en ook landen niet zelf de maatregelen aanpassen. Raar. Zet je aan het denken, toch?NL LONGARTS DAVID PRINS
STELT VRAGEN RONDOM CORONA EN VACCINS – De Nederlandse longarts David Prins doet zijn verhaal over de vaccinatie waanzin rondom de Corona hype. Terecht! Luister naar hem in deze 8 minuten durende YouTube van zondag 10 mei jl. Zijn account werd hiervoor geblokt …WAT KAN JE HET ALLER BESTE DOEN … in een tijd van (meer) virussen?

Ons lichaam is er op gebouwd om ons tegen indringers van buitenaf te beschermen (bacteriën en virussen) door bijvoorbeeld onze huidlaag die doorloopt tot en met de darmen, onze slijmvliezen, trilharen in neus en oren, enz. Waarom zou ons lichaam ons zo goed beschermen? Daar moet een reden voor zijn? Deze beveiliging is er niet alleen in de wintermaanden maar het hele jaar door toch? 24/7, 365 dagen per jaar  De reden is dat er ALTIJD, ELKE DAG (!) virussen zijn waar we mee te maken hebben en we dus bescherming tegen nodig hebben. En die is er!

Ons immuunsysteem! Dat kan heel veel zelf, maar heeft soms ook een beetje onze hulp nodig. Door middel van de juiste gezonde voeding en supplementen. Ook weer niet in een bepaald deel van het jaar, maar het hele jaar door!

VOORKOMEN is beter dan GENEZEN. Neem in elk geval NOOIT vaccins maar zorg voor jezelf en VERSTERK JE IMMUUNSYSTEEM via voeding of supplementen!

“Uit diverse studies komt naar voren dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties een samenhang lijkt te vertonen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiële nutriënten. Daarnaast zijn er studies die concluderen dat het nemen van supplementen om deze tekorten op te heffen leidt tot een milder verloop danwel dat het helpt om te voorkomen dat een virusinfectie zich voordoet. Bijwerkingen van deze supplementen (ook wel neutraceuticals genoemd) zijn er vaak niet in tegenstelling tot pharmaceuticals.

De 5 meest voorkomende tekorten worden hieronder behandeld en hangen samen met het feit dat veel voedingspatronen eenzijdig zijn en bovendien vaak geprocessed voedsel bevatten. Verder is er ook een verband tussen tekorten en leeftijd, chronische ziekten en life style.”

VUL DEZE TEKORTEN AAN via voeding of supplementen:

1. Zink
2. Quercetine
3. Vitamine C
4. Vitamine D
5. Selenium

Kijk op deze pagina over voeding en leefstijl voor meer informatie! Bron: https://zelfzorgcovid19.nl/


Wat eraan vooraf ging … onderdrukking van de mensheid, macht en controle.

De mensheid wordt al eeuwenlang onderdrukt door een kleine groep mensen die uit is op alle macht, (ons)  geld, en totale overheersing van de gehele mensheid. Om hun doel te bereiken hebben ze vele misdaden tegen de mensheid gepleegd en zijn we gevangen in een ‘matrix’.
Na de moord op JFK (die deze groep wilde ontmaskeren), is in het geheim een wereldwijde vrijheidsbeweging gevormd om de mensheid te bevrijden uit deze slavernij. Er is 75 jaar aan gewerkt en de tijd van de bevrijding, the endgame, zou zijn … NU. Bevrijding van de corrupte groep beter bekend als de Global Elite, schaduwregering, Cabal, Illuminatie, en de facties (groeperingen als de Nazi’s, Jezuiten). Denk aan namen van families als de Rothschilds, Rockenfeller, Bush, Clinton, Obama en Soros. Velen zijn Democraten in de VS.

Daarnaast is Robert F. Kennedy actief tegen (o.a.) de corrupte eigen-belangen-eerst Bill Gates met zijn dubieuze vaccinatieprogramma en zijn dubieuze banden met de corrupte WHO. Zie het YouTube filmpje (11 min) van journalist en onderzoeker Harry Vox, waarin hij in 2014 spreekt over de inhoud van het draaiboek van de Rockefeller Foundation, het NWO plan met betrekking tot de uitroeiing van de mensheid.

Zie het YouTube filmpje (7 min) van Deputy Sara Cunial van het Italiaanse parlement : “Italiaanse overheid verzoekt de arrestatie van Bill Gates”. In dit filmpje legt ze de agenda van de WHO uit, hoe hiervoor COVID19 wordt misbruikt, en welke bedreiging dit vormt voor de vrijheid en het voortbestaan van de mensheid via mindcontrol, oftwel via de main stream media (betaald door de elite, dus zij bepalen het nieuws).

Velen van ons zijn bezig geweest met dit bewustwordingsproces om anderen bewust te maken van deze waarheid, welke voor velen erg schokkend zou kunnen zijn. Klokkenluiders zijn erom vermoord (journalisten, wetenschappers, bankiers, artsen, enz.). Liefdes- en vriendschapsrelaties kwamen onder druk te staan, zijn erdoor ontwricht of verbroken.
Hoe de (door de elite gecontroleerde) media, fake news ging verspreiden (wat pas kwam toen de elite steeds meer in het nauw kwam). Het is er niet altijd geweest, maar is in de wereld gekomen omdat we te machtig werden en te dicht bij de waarheid kwamen. Om ons tegen elkaar op te hitsen, ons onderling te verdelen, om onderlinge haat, verwarring en chaos te creëren.

De onderlinge verdeling (in geloof, ras, huidskleur, levensovertuiging, sexuele voorkeur) zou ons onze kracht tegen het duister doen afnemen en ons in verdeeldheid beter controleerbaar maken. Door het wereldwijde massale ontwaken van mensen ontstond echter het tegenovergestelde effect, doordat steeds meer mensen elkaar vonden en verenigden in de strijd om de waarheid en onze bevrijding.

We leerden over alle informatie die door de Cabal geplaatst werd op internet. Over de achtergronden, de symbolen, de betekenissen. ‘Symbols will be there downfall” wordt  nu vaak gezegd. Hun idee is dat als ze alles in de openbaarheid plaatsen en laten zien, je er bezwaar tegen kunt maken. Doe je dat niet … dan geef je hun ‘toestemming’ voor al hun misdaden.

Het OK teken (handsign) is een satanisch teken wat staat voor de ‘6 6 6’. Het is een voorbeeld van symboliek wat door hun wordt gebruikt en je op verschillende manieren in de samenleving terugvindt. Weet je nog de (gemanipuleerde!) ‘overwinning’ van Rutte bij de laatste verkiezingen? Weet je nog met hoeveel procent? Juist … 66%!

De bevrijding van de mensheid door o.a. Trump staan de NWO doelen in de weg. Daarom moesten Trump en Flynn van het toneel. Hoe meer we hier van zien, hoe duidelijker wordt wat niet alleen de goede bedoelingen van Trump en zijn team zijn maar ook dat we wel degelijk op de goede weg zijn. Trump heeft Flynn nu in ere hersteld. Maar geen woord van excuus van CNN. Beoordeel iemand niet op zijn woorden, uiterlijkheden, maar op zijn daden : “Never judge a book by its cover.”

Alles wordt nu omgedraaid zoals ook in het Nederlandse gezegde :  ‘Wie een kuil graaft voor een ander …’.
Trump speelt het spel uit. Elke stap is over nagedacht en bedoeld om de 1% elite in hun eigen graf te laten stuiteren. Let maar op wat er de komende maanden bekend wordt en wat er gaat gebeuren! Het komt allemaal uit. Geen weg meer terug. Snap je waarom ik – ondanks alles wat er nu gebeurt – zoveel vertrouwen heb in een goede afloop en de Nieuwe Wereld?

Q en Trump
Er kwam vanuit het niets ineens een ‘Q’ die op internetQ-crumbs‘ (Q kruimels) met gecodeerde aanwijzingen ging geven. De kruimels zetten de ‘anons’ (anonymous (anonieme) volgers) aan het denken over wat er achter de schermen gaande is. Mede hierdoor werd er een wereldwijd bewustwordingsproces in gang gezet met miljoenen volgers. Zo ontstond een groeiende vrijheidsbeweging voor en achter de schermen die steeds sterker en groter werd; de elite begon zo langzaam aan hun macht te verliezen. Hier een goede uitleg en onderbouwing van het enorme schaakspel waarin Trump is verzeild. Q bestaat. Anons ook. Q-anons niet.

18 okt 2019 – General Paul Vallely“Q-Anon is information that comes out of a group called ‘The Army of Northern Virginia.’
“This is a group of military intelligence specialists, of over 800 people that advises the president. The president does not have a lot of confidence in the CIA or the DIA (Defense Intelligence Agency) much anymore. So the President relies on real operators, who are mostly Special Operations type of people. This is where ‘Q’ picks up some of his information.”
VERTAALD in NEDERLANDS:
“Q-anon is informatie afkomstig van een groep genaamd “The army of Northern Virginia.” Dit is een groep van meer dan 800 militaire intelligence specialisten, die president Trump adviseren. Trump heeft niet veel vertrouwen meer in de CIA of de DIA (Defense Intelligence Agency). Daarom vertrouwt hij op werkelijke uitvoerders, de meeste zijn Speciale Operaties type mensen.
Dit is waar Q deels zijn informatie oppikt. ”

Laura Eisenhouwer
Laura Eisenhouwer (wakkere en spirituele achterkleindochter van de wakkere president Eisenhouwer) zegt het op 10 april 2020 heel duidelijk in dit korte filmpje namens iedereen: “Cabal, je zal (kan) ons niet hebben. Goodbye.”

Bewustwordingsproces
Ten behoeve van de bevrijding van de mensheid, het ontvouwen van de waarheid en de wereldwijde massa-arrestaties van de Cabal werd door de vrijheidsbeweging een scenario bedacht wat in de loop van de jaren al vele malen noodgedwongen is bijgesteld doordat de Cabal nog teveel macht had. Pas als je je erin gaat verdiepen, begrijp je hoe diep en hoe ver dit ‘rabbit hole’ gaat … Hoe verschrikkelijk complex het is. Hoe alles met elkaar verbonden is.

Er is nu een enorm bewustwordingsproces gaande op wereldwijd en op individueel vlak zowel inhoudelijk, feitelijk, als spiritueel.

Het wordt nu steeds meer zichtbaar wie, welke dubieuze rol heeft gespeeld. Er komt al steeds meer in de MSM. Denk nu bijvoorbeeld tijdens corona aan dr. Fauci, Bill Gates, de WHO, maar ook Rutte en De Jonge, de EU …

Mogelijk nieuwe schokkende informatie – Nieuwe informatie kan erg schokkend zijn als je nog van niets weet. Niet alleen omdat je ontdekt dat de overheid aan wie je jouw vertrouwen hebt gegeven, je over alles heeft voorgelogen, maar ook dat dus onze hele samenleving op leugens is gebaseerd.
Dat belangen van bepaalde mensen of organisaties boven het belang van de mensheid is gesteld.
Of, schokkend om te ontdekken welke misdaden er tegen de mensheid zijn gepleegd, en door wie (bijvoorbeeld het WHO, de Bill Gates Foundation, de Clinton Foundation). Hoeveel kinderen over de hele wereld door de Cabal misbruikt zijn voor hun satanische rituelen op de meest afschuwelijke wijze.

Er wordt gesproken over ‘het plan’, ‘the event’, de bevrijding van de aarde wat o.a. gebaseerd is op:

– het bevrijden en opvangen van tientallen misbruikte kinderen wereldwijd uit bijvoorbeeld ondergrondse tunnels van de Cabal – recent in New York en Italië;
– het wegvagen van het drugskartel, een andere poot (bron van financiën) onder de stoel van de Cabal;
– het uitrollen van een nieuw financieel stelsel (economisch, niet-slaven) wat een gelijke verdeling zal geven van rijkdom (GESARA);
– het vrijgeven van bewust bij ons weggehouden vergaande futuristische technologie, wat onze wereld in sprongen zal veranderen en verbeteren (denk aan lichttherapie waar Trump nu over praat in relatie tot corona);
– de waarheid over onze geschiedenis;
– het verdwijnen van armoe en ziekte wereldwijd;
UFO disclosure – denk aan het recent vrijgeven van drie filmpjes door de US luchtmacht. Hier een andere filmpje van een sighting, welke dagelijks toenemen wereldwijd, eerst boven alle grote steden. Sightings nemen ook in Nederland al toe boven bijvoorbeeld Amsterdam. Op deze site kan je zien waar de laatste waren. Je kunt ook je eigen plaatsnaam intoetsen en een alert ontvangen per mail.

Dit … is de weg naar de Nieuwe Wereld waar wij al die jaren met elkaar over spraken. In persoon of via social media. Hoe we de waarheid met elkaar als gelijkgestemden hebben besproken, getracht te achterhalen en te verspreiden, om de mensheid, degenen die ons lief zijn, onze omgeving, (nog) bewust(er) te maken en voor te bereiden op wat er komen gaat. Wereldwijd.

Wat kan je doen?

Belangrijk is dat je je eerst informeert. Ga op zoek naar informatie. Begin bijvoorbeeld bij een onderwerp wat je aanspreekt. Onderzoek de feiten. Alles is met elkaar verbonden dus op een gegeven moment ga je vanzelf het hele plaatje wel zien.
Praat er dan met anderen over. Deel de kennis met elkaar. Informatie kan tegenstrijdig zijn omdat het verschillende belangen zijn en verschillende bronnen. Uit de goede en uit de kwade hoek. Houd daar dus altijd rekening mee en zeker als je er met anderen over praat.
Maak er dus met elkaar geen wedstrijd van. Het gaat er niet om wie, of dat je gelijk hebt. Het gaat erom dat je je bewust bent van dat er een andere agenda tegen de mensheid is en dat die nu wordt uitgespeeld in de ‘end games’. Luister dus naar elkaar en hoe moeilijk dat soms is omdat we zo overtuigd kunnen zijn van onze ideeën, overtuigingen, en waarheid … probeer van elkaar te leren in harmonie. In verdeeldheid staan we zwak. Samen staan we sterk.

Ik kan je ook de documentaire van de Nederlandse (voorheen graancirkel) onderzoeker Janet Ossebaard aanbevelen. Een 10 delige serie, een goede om mee te starten als je nog van niets weet. Helaas zijn op YouTube alleen nog deel 7 t/m 10 zichtbaar; de eerdere delen heeft YouTube al gecensureerd. Hmmm…. waarom is dat? Zie via de link(s) hieronder waar je het kan kijken.

Dit is ook een mooie op YouTube van o.a. Simon Parkes over de huidige ontwikkelingen op het spirituele vlak (ook met de verwijzing naar Laura Eisenhouwer en de Janet Ossebaard) en hoe en waar we op die manier met de mensheid nu (april 2020) staan.

Gelijkgestemden

Er zijn steeds meer mensen bewust geworden, mensen die hiervan min of meer op de hoogte zijn. Als je steun en uitleg nodig hebt hierover, zoek dan iemand in je omgeving die meer weet. Er is misschien iemand in jouw omgeving waarvan je het misschien niet eens wist. Praat erover met elkaar. Stel elkaar gerust. De bewuste mens is er op voorbereid en wil jou maar al te graag helpen deze schokkende waarheid te begrijpen, te aanvaarden, om samen te gaan bouwen aan een liefdevollere harmonieuze samenleving.

Begin je zoektocht in het Nederlands, dat is het gemakkelijkste, ook in verband met de gebruikte terminologie. Ik plaats hieronder ook wat je in het Engels kan volgen. Deel zoveel mogelijk met anderen om hun ook te helpen inzicht te krijgen in wat er gaande is en helpen om wakker te worden. Praat erover.LINKJES NEDERLANDS

Blogs

– Ella Ster – Val van de Cabal
– Ella Ster – lijst terminologie om te begrijpen waarover gesproken wordt
– Janneke Monschouwer (oud NOS journaliste) – Ander nieuws; wat het journaal niet uitzond
Cobra – The Event – Prepare for Change
– Viruswaarheid – het team van Willem Engel en Jeroen Pols

YouTube
– Janet Ossebaard – Fall Cabal  (ook in het Engels) op Bitchute
– “Val van de Cabal” – liedje van (wakkere!) Lange Frans met op 1:20 verwijzing naar Janet Ossebaard
Ongehoord Nederland
Peter Bierhof

Facebook
mijn eigen FB pagina in november mee gestopt, maar je kan daar nog wel informatie vinden.

Telegram  (soort WhatsApp – dagelijks updates – aan te bevelen)
– Q-anon groep (klik op deze uitnodigingslink om de groep te kunnen volgen)

Twitter
Ella Ster
OngehoordNederlandLINKJES ENGELS

Twitter
Donald Trump
White House

Internet
Q
White House

YouTube – onderzoeksjournalisten
Simon Parkes
Connecting Consciousness (groep van Simon Parkes)
Tracy Beanz
X22Report
Santa Surfing

YouTube – documentaires
Out of shadows (Q-drop 3951) – interessante documentaire over hoe de MSM (Mainstream Media) en Hollywood de massa controleert door verspreiding van propoganda. Het doel van de docu is een algehele wakkerschudden en het schijnen van licht op hoe we allemaal zijn voorgelogen en gehersenspoeld door een verborgen vijand (Cabal) met een duistere agenda.

THE VENUS PROJECT (initiatief door (de inmiddels overleden) Jacque Fresco) – zijn werk wordt voortgezet door zijn dochter.
EEN PRACHTIGE VOORSTELLING VAN HOE DE NIEUWE WERELD ERUIT KAN GAAN ZIEN … ! En dat kan weleens dichterbij zijn dan je denkt.


 

 

0