Hierbij een overzicht aan welke events ik meewerk, waar je me kunt vinden of aan mee kunt doen.


Make-up workshop StylExperience
woensdag 26 maart 2019, 19.30 uur

Ik vind dat ieder mens mooi is van zichzelf. Zit je goed in je vel, dan straal je dat ook uit. Er zijn echter ook wel eens momenten dat je minder straalt, en dan kan (een beetje) make-up wonderen doen. Het kan je op dat moment dan ook net even dat goede gevoel geven, je even over je drempel helpt, je net even een zekerder gevoel geeft … waardoor je weer kunt stralen!

Make-up is ook niet zo heel gezond om te gebruiken; een andere reden waarom ik het zo min mogelijk gebruik. Veronika van StylExperience weet er echter alles van en werkt in de workshop met exclusieve Italiaanse dierproef vrije producten. Alle make-up is zeer dekkend, verzorgend en geschikt voor de gevoelige huid. Goed om te weten!

INHOUD WORKSHOP
Tijdens de interactieve workshop leer je stap voor stap de juiste methode voor het aanbrengen van je make-up zodat je de natuurlijke verzorgde uitstraling creëert in minder dan tien minuten. Je krijgt duidelijke uitleg en begeleiding tijdens deze avond en je leert de ins en outs over het aanbrengen en verwijderen van je make-up.

Aan het einde krijg je een handige hand-out die je elke dag weer kan gebruiken om je make-up stap voor stap aan te brengen.

WANNEER / DUUR WORKSHOP
Dinsdag 26 maart 2019, 19.30 uur.
Inloop vanaf 19.15 uur.
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

WAAR
PRAKTIJK Uit & Thuis
Industrieweg 1, LEMMER

DEELNAME
E 40,- per persoon, inclusief onbeperkt koffie, thee.
Er is ruimte voor maximaal 5 personen.

AANMELDEN
Veronika Osinga, mail: style@stylexperience.nl


Workshop Triggerpoints

Zie voor deze actuele data de pagina Workshop data.


Bijeenkomst gelijkgestemden Nieuwe Wereld

Zie voor deze actuele data de pagina Workshop data.