Hierbij een overzicht aan welke events ik meewerk, waar je me kunt vinden of aan mee kunt doen.


Stoelmassage op Dé Hollandse Motorbeurs!
zaterdag 17 november 2018   /   10.00 – 18.00 uur

Expo Haarlemmermeer
Aan de Stelling 1 te Vijfhuizen

Als het weer nog een beetje meewerkt, is het in november ook nog heerlijk motorrijden, een hobby van me. Mijn motor is in onderhoud bij Johan Bergsma (Bergsma Motoren in Balk). Johan staat op deze “Dé Hollandse Motorbeurs” met nieuwe motorkleding, helmen en nog veel meer.

Op de 17e zullen we in de stand van Johan een mooi plekje creëren tussen de banners van mijn praktijk zodat een rustige ruimte ontstaat voor een relaxte stoelmassage. Fijn voor de vermoeide beursbezoeker die wel een oppepper kan gebruiken! Dus ben je van plan te komen, weet dan dat ik er óók ben voor jou!


Interactie(f) met klankschalen
vrijdag 30 november 2018   /   14.00 – 16.00 uur
in Praktijk Uit & Thuis in Lemmer  –  nog 2 plaatsen vrij!

Klankschalen worden al jarenlang wereldwijd gebruikt om te ontspannen en te mediteren. Juist door de klank en trilling ervaar je rust en stilte. De stilte in jezelf. Elke klankschaal geeft een ander geluid. Elk geluid voelt anders.De klanken zorgen voor trillingen die tot diep in het lichaam doordringen. Door het geluid en de trillingen van de klankschalen resoneert het lichaam mee, waardoor je ontspant en heelt het lichaam zich. Vanuit de ontspanning kom je weer meer in balans.

Deze workshop in mijn praktijk is bedoeld voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met klankschalen en klankinstrumenten, en die graag meer hierover wil ontdekken. Of wil je een leuke nieuwe ervaring met familie/vrienden of collega’s, dan is dit zeker iets voor jou!

Tijdens de workshop leer je over de mooie klanken uit de verschillende schalen én hoe je zelf een mooi geluid uit een klankschaal kan halen. Ervaar wat een klank met je doet. Wat ervaar je bij diepe lage tonen en wat bij hoge tonen? Voel je de trilling door je lijf?

Maximaal 8 deelnemers. Geef je snel op, want … VOL = VOL !

Interactief programma
13.45 – 14.00 uur – inloop met koffie, thee
14.00 – 14.30 uur – uitleg klankschalen
14.30 – 15.00 uur – zélf aan de ‘slag!’ met klankschalen
15.00 – 15.15 uur – KORTE PAUZE
15.15 – 15.45 uur – ontspanningssessie
15.45 – 16.00 uur – vragen, afronding

Deelname E 15,= p.p. te voldoen bij de workshop. Inclusief onbeperkt koffie, thee, lekkers.


Lemster Dickens Festijn
zaterdag 15 en zondag 16 december 2018

In dit weekend vindt de 3e editie van het Dickens Festijn in Lemmer plaats. Ontmoet de vissersvrouwen, de straatkinderen, het gespuis en de goede burgerij uit de tijd van Charles Dickens. Laat je betoveren door gezang, sfeer, licht en lekker eten en waan jezelf in de sfeer van weleer. Het Lemster Dickens Festijn is een sfeervol en gezellig familie evenement in het centrum van het oude vissersdorp Lemmer.

Op zaterdag 15 december a.s. zal ik stoelmassages geven in dé watersport- en outdoorwinkel ‘Skipperland‘ midden in Lemmer. De winkel is helemaal in Dickens stijl en er zijn nog meer activiteiten!